Sınıfta kalmamak için devamsızlık kaç gün olmalıdır?

Okuduğum okul yarı özel bir okul ve özürsüz devamsızlık 5.5 gün olursa bursun kesiliyor. Benim de 5 gün özürsüz devamsızlığım var, o yüzden yarın rapor almak istiyorum ama özürlü devamsızlığım 19. sınıfta kalma durumu nasıl oluyor, 20 olursa mı kalınıyor yoksa 20'yi geçerse mi yani 20.5 olursa mı kalınıyor?

Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkın var özürsuz devamsızlık 10 günü aşamaz. 26 gün özürlü 4 gün ozursuz devamsızlık ile belge aldım 2 sene önce.

3-4 sene önce lisede 10 gün normal 20 gün raporlu var diyordu şu anda başka bir şey diyorlar bende anlamadım.

Bazı arkadaşlar fikrini detaylıca sunmak yerine topluca sadece dislike basıyorlar, bence de idareden detaylı bilgi alması daha doğru olur.

Einstein hocam dislike atmış, demek ki özürlü + özürsüz toplam 30 gün. Özürsüz de sınır var sadece. Kimse de anlamak da istemiyor. En iyisi idareye sormak olacaktır.

Özürlü devamsızlık sınırı yok, yasada 10 gün özürsüz toplam 30 özürlü hakkı var. Kişi 5 gün özürsüz devamsızlık yaptıysa özürlü hakkı 25 oluyor.

Lisede bildiğim kadarıyla toplam 30 gün 10 gün özürsüz 20 gün özürlü ama ortaokulda bildiğim kadarıyla 20 gün özürsüz özürlü bilmiyorum ama geçsende bırakmazlar şökten falan geçersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı