Sınıfta kalmanın üniversiteye girerken etkisi olur mu?

Lord Tordah

Hectopat
Yer
pensilvanya
Dostlar, ben 9. sınıfta kaldım. Şu an 11. sınıfım ve eşit ağırlık bölümündeyim. Sorum başlıkta olduğu gibi: Üniversiteye girerken sınıfta kalmam sıkıntı çıkaracak mı?
Kafamdaki hedef Grafik Tasarım.

12'de mezuna bırakırsan gelecek sene OBP puanın yerleştirme puanına eklenmiyor . Önceki senelerde sınıfta kalırsan böyle bir şey yoktur herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
12'de mezuna bırakırsan gelecek sene OBP puanın yerleştirme puanına eklenmiyor.
Yanlış bilgilendirme yapmazsan sevinirim, ekleniyor. Eklenmiyor diye kim söyledi? Konunun cevabına gelecek olursak etkilemez. Sınıfta kaldığın için OBP'ye ekleneceğini bile sanmıyorum. Sonuçta sınıfta kaldın, bir üst sınıfa geçemedin.

Yanlış bilgilendirme yapmazsan sevinirim, ekleniyor. Eklenmiyor diye kim söyledi? Konunun cevabına gelecek olursak etkilemez. Sınıfta kaldığın için OBP'ye ekleneceğini bile sanmıyorum. Sonuçta sınıfta kaldın, bir üst sınıfa geçemedin.
Tercih yapıp kayıt olmayanlar için geçerliymiş. O zaman da yarıya düşüyormuş. Kusura bakmayın yanlış bilgi için.

@oynozan, OBP puanı ekleniyor ama yarısı ekleniyor. O konuda haklısınız, sorun değil.

Tercih yapıp kayıt olmayanlar için geçerliymiş. O zaman da yarıya düşüyormuş. Kusura bakmayın yanlış bilgi için.
Tercih yapıp kayıt olmayanlar için değil, yerleşenler için.

Konunun niye bu kadar uzatıldığını anlamıyorum. Lisede bir kez sınıfta kalmanın akademik olarak negatif bir etkisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı