Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim

Hocam sizi hastanelik ederlerse yine mi döveceksiniz

Yanlış anlamışsın, hastanelik ederlerse seni daha çok döverler yazmadım oraya, daha çok uğraşırlar. Dışlanman artar, eşyalarını çalarlar, diğerleriyle aranı bozmaya kavga ettirmeye çalışırlar, okulda adını çıkartırlar vs. vs. Artı öyle bir durumda zaten akrabalarını arkadaşlarını toplayıp okul dışında bi yerde sıkıştırıp dövmeye çalışacaktır mutlaka birileri.

Ha o anlamdaysa evet. Yoksa zaten hastanelik olupta dövmeye kalkan Rambo Okanın kuzeni veya kendisidir.

Nasıl kilo alırıp peki? Ayrı bir konu açsam sizi etiketlesem cevaplarmısınız?
Dozajında bir yumruk ile karşılık verirseniz muhtemelen bırakırlar.
Neresine vurayım hocam?
Gözüne kestirdiğin birisini duvardan duvara vur diğerleri gereken mesajı alır.
Köylüleri var ama o yüzden biraz da tırsıyorum. Köylüsü olmasa ben onu çoktan dövmüştüm.

2 senem kaldı hocam. Sınıftaki o insanlar derslerine çalışmayan elemanlar 12.sınıfta pek görüşmeyeceğiz 11.sınıfta katlanırız sorun değil ama ben gücümü ortaya koyarım.
Şöyle tatlı bir dayak atmak çok iyi gider.
Neresine?

Ezik olmak istemiyorsan vurmayacaksın vurursan daha ezik olursun küfürlerini umursama çok üzerine gelirse it öyle dövmeye başla ya da kuzenini çağır kavgaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…