Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim

Hocam sizi hastanelik ederlerse yine mi döveceksiniz 🤔

Yanlış anlamışsın, hastanelik ederlerse seni daha çok döverler yazmadım oraya, daha çok uğraşırlar. Dışlanman artar, eşyalarını çalarlar, diğerleriyle aranı bozmaya kavga ettirmeye çalışırlar, okulda adını çıkartırlar vs. vs. Artı öyle bir durumda zaten akrabalarını arkadaşlarını toplayıp okul dışında bi yerde sıkıştırıp dövmeye çalışacaktır mutlaka birileri.

Yanlış anlamışsın, hastanelik ederlerse seni daha çok döverler yazmadım oraya, daha çok uğraşırlar. Dışlanman artar, eşyalarını çalarlar, diğerleriyle aranı bozmaya kavga ettirmeye çalışırlar, okulda adını çıkartırlar vs. vs. Artı öyle bir durumda zaten akrabalarını arkadaşlarını toplayıp okul dışında bi yerde sıkıştırıp dövmeye çalışacaktır mutlaka birileri.
Ha o anlamdaysa evet. Yoksa zaten hastanelik olupta dövmeye kalkan Rambo Okanın kuzeni veya kendisidir.

Benle uğraşan bi' kabaca tabiriyle geriz...lı vardı. Ben 1.88'im o 1.55 veya 1.60'tı. Çok sinir ettiği gün bacaklarından vurup yere düşürmüştüm. Harbi harbi kavga çıkacak seviyeye gelmişti, o korkudan 1-2 arkadaşına danışmıştı sınıftakiler ekip falan topluyordu. Bizim gruptaki "onu döverim bunu döverim" tarzında takılan ama aslında çok korkan bi' çocuk da dövdüğümle konuşmuş kavgadan korktuğu için. Kavgayı o kesti. Aynı sınıfta olan olaylar sınıf içindeki düzeni çok bozuyor hocam, dikkatli karar alın. Technopat Sosyal Dövüş Destek Hattı Yetkilisi, BorakanT (Diğer kavga konusuna itafen, görenler anlar)

Kilo alın hocam ben 120 küsür kiloyum ona rağmen bir şekilde kasları eritmemeye çalışıyorum. Babanızın omzunuza vurduğunda hareket ettiremeyeceği bir şekle girin.
Nasıl kilo alırıp peki? Ayrı bir konu açsam sizi etiketlesem cevaplarmısınız?
Dozajında bir yumruk ile karşılık verirseniz muhtemelen bırakırlar.
Neresine vurayım hocam?
Gözüne kestirdiğin birisini duvardan duvara vur diğerleri gereken mesajı alır.
Köylüleri var ama o yüzden biraz da tırsıyorum. Köylüsü olmasa ben onu çoktan dövmüştüm.

Kardeşim bu işler dövmeyle çözülmez, hastanelik de etsen daha da uğraşmaya başlarlar senle.

Gençler şaka kaldırmayan, yapılan şakayı anlamayan veya herşeyi ciddiye alan, kolayca tetiklenen, sinirlenen, üzülen insanlara zorbalık yapma eğiliminde olurlar, akıllarında ilk başlarda zorbalık yapmak olmasa bile bunları yapıyorsan, ezik de duruyorsan zorbalığa yapmak gelir akıllarına. Önce ezik duruşun varsa değiştir ama hemen herşeye de alınma birisi sana vurduysa şaka yollu karşılık verirsen çok alınmazsan seni aralarına bile kabul ederler.

Ben ilkokul ve lise boyunca belkide sınıfın en cılız erkeği olmama rağmen kimse bana zorbalık yapmaya kalkışmadı, zorbalığa uğrayan elemanlar şaşırtıcı bir şekilde daha iri daha uzun elemanlardı ve bu lafı kullanmayı sevmem ama ikisi de ezik karaktere sahipti, hemen alınırlardı kızdırmak çok kolaydı.

Sana artık olan olmuş geri almak çok zor sınıf ya da okul değiştirmeyi düşün.
2 senem kaldı hocam. Sınıftaki o insanlar derslerine çalışmayan elemanlar 12.sınıfta pek görüşmeyeceğiz 11.sınıfta katlanırız sorun değil ama ben gücümü ortaya koyarım.
Şöyle tatlı bir dayak atmak çok iyi gider.
Neresine?

Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim. Hep itiyorlar kakıyorlar küfür ediyorlar laflar atıyorlar hakaret vs. ediyorlar benden boyca kiloca küçüklerde. Ne yaparsam tekrar üst konuma çıkarım? Onunla uğraşıp küfür etmesini bekleyip ettiğinde döversem olur mu?

Dipnot: 10.Sınıfa gidiyorum Meslek Lisesi.
Ezik olmak istemiyorsan vurmayacaksın vurursan daha ezik olursun küfürlerini umursama çok üzerine gelirse it öyle dövmeye başla ya da kuzenini çağır kavgaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı