Sınıfta sevilen kişilerden biri olmak için nasıl biri olmak lazım?

İlla popüler olmak istiyorsan popüler kişilerin ilgi alanlarını bul
umarım TikTok değildir

İnsanların istediği gibi olmana gerek yok. Var olan siluetini onlara benzetip de kendi benliğini yok etmemen gerekir; bundan dolayı da yalnız kalmanda bir sorun göremiyorum. Kendini bu tür saçma fikirlere şartlamamalısın ve bundan ötürü de "Nasıl onlar gibi olayım da ben de aralarında olabileyim?" dememelisin.

Ha, insanlardan kapılacak ve kişiliğe eklenecek olan şeyler elbette var lâkin kapaman gereken bir eksikliğin, gidermen gereken önemli bir gereksinimin yoksa çok da bir lüzumu, çok da bir mantığı yok açıkçası.

Herkes okulun populeritesini kekolara kaptırırsa ileride başkanda olurlar bakanda sonra durum belli. Her zaman sürüye liderlik edin senin onlardan ne farkın var onlar seni ezceğine sen onları ez hayat acımasız.

Kendimi kullandırtmadıkça sevilen bir tip olmuyorum. Bunu kaç kere yaşadım.

Kuramadım da zaten, lisede yeni bir başlangıç yaparım diye düşünüyorum... Umarım.

Tam üstüne bastınız

Üstelik lisede?
Sizin yaşadıklarınızın hepsini bende yaşadım.
Tam 2 sene arkadaşsız bir şekilde liseyi okudum.
Ondan sonra lise 3'te kendime bir dost buldum.
Hala onla takılıyoruz.
Akışına bırak.

Boş adam ol, kalitesiz mizah yap gerisi gelir.

Ama sana tavsiyem, kimseye kendini sevdirme. Seni sen gibi kabul edenlerle takıl.

Onun için buralarda tiktok çeken bir keko olmak gerek. Yani bizim mahallede. (Mersin).
Bir arkadaş bul yeter ne grupla uğraşacak sın. Bana göre pek de önemli değil.
1 arkadaşın olsun öz olsun.

ilk önce dedikodu seven bir kişilik olman gerek. birazcık onların işine gelen bir kişilik ol. çok çalışkan olma. sürekli dersi kaynatıp komik şakalar ve espriler yap. biraz onlara yakınlaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…