Sınıfta Zorbalık

Korkma reis, korkarsan daha fazla artacak bu herifin zorbalıkları. Herifin arkası çok sağlam değilse ve senin arkan sağlamsa tek hatırlatmaya bakar iş. Olmadı herkesi teşkilatlandır çünkü bu ileri giderse geri dönüşü olmaz.

Muhtemelen biraz geri kafalı bir düşünce gibi duracak ancak böyle küçüklüğünde ailesinden terbiye almamış insanlara kaba kuvvet uygulanmadıkça akıllanmıyorlar.
Haksız değilsiniz ama bir de benim açımdan düşünün . Okul çıkışında mağarada doğmuş liselilerle mi kavga edeyim?

Sinek elemanlar konuya sessiz kalırlar normal. Okul çıkışı elemanı tut döv. Tek dövemiyorsan diğer sınıflardan 1-2 tane kalıplı adam bul öyle döv.

Sinek elemanlar konuya sessiz kalırlar normal. Okul çıkışı elemanı tut döv. Tek dövemiyorsan diğer sınıflardan 1-2 tane kalıplı adam bul öyle döv.
Diğer sınıflardaki kalıplı elemanlarda birisi gelse de onun yerine adam dövsek diyordu. Arkadaşın olmadıkça sakın kavgaya girme yerler seni. Hangi il belki gelebilirim.

Dostum tanrı şahidim ki okulda temizlikçiden başkası bana günaydın bile demiyor .

Dövmek değil daha ağır bir şey lazım.

Dostum kavga edip kapayacak bir yapım olsa, neden burada çözüm yolu arayayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…