Sınıfta Zorbalık

Rehberlik hocasına gidip adımı vermesseniz sevinirim diye şikayet edin işiniz kolaylaşsın.
Lise 1 de dersleri düzgün dinletmiyorlar diye arkadaşımla öyle yapmıştık. Zaten vukuatları olduklarindan başka sınıfa geçirdiler.

Haksız değilsiniz ama bir de benim açımdan düşünün . Okul çıkışında mağarada doğmuş liselilerle mi kavga edeyim?
Yok hocam sizin yapacağınız iş değil. Böyle tipler ya gürbüzdür ya da arkasına güvenen kekolardır. İki durumda da senlik iş değil. Daha büyük adam lazım. Bu arada eğer senin dediğin gibi sınıfta gülüyorlarsa arkadaşa, ve sana da günaydın bile demiyorlarsa şikayet ettiğin zaman o arkadaşı savunacaklardır. Maalesef eğer aşiret değilseniz size dokunmayan yılana bin yaşasın diyip geçmekten başka çare yok

Diğer sınıflardaki kalıplı elemanlarda birisi gelse de onun yerine adam dövsek diyordu. Arkadaşın olmadıkça sakın kavgaya girme yerler seni. Hangi il belki gelebilirim.
Neden olmasın? Biz zamanında bizim dönemden kavga var diyordu biri gidiyorduk mesela.

Dostum tanrı şahidim ki okulda temizlikçiden başkası bana günaydın bile demiyor .
Reis sen bir adres ver adam toplayıp geliyorum
(!)
Reis ortam yapacaksın sonra da herifi bir güzel döveceksin başka çözüm yok. Hocalar uğraşmıyorsa kendin halledeceksin.

Şikayet etmeyi "ispitlemek" olarak görmeyin. Şikayet, sınıf düzenini bozan bir duruma hakkını savunmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…