tryto3 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #21 Caner2383 dedi: Zaten gerçeği kabullenemiyorlar bir de ölüm defterleriyle dalga geçiyorlar . Rezil herifler ya. Git kendin için yaşa desen "yok" diyor. Adamların kafada yok. Muhatap olmamak gayet mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Bence de
Caner2383 dedi: Zaten gerçeği kabullenemiyorlar bir de ölüm defterleriyle dalga geçiyorlar . Rezil herifler ya. Git kendin için yaşa desen "yok" diyor. Adamların kafada yok. Muhatap olmamak gayet mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Bence de
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #22 Arkadan gelip vursa başka yerde sıkıştırır. Bu işin sonrası var.
tryto3 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #23 Caner2383 dedi: Arkadan gelip vursa başka yerde sıkıştırır. Bu işin sonrası var. Genişletmek için tıkla... Korkar o olaydan sonra bir şey olmaz
Caner2383 dedi: Arkadan gelip vursa başka yerde sıkıştırır. Bu işin sonrası var. Genişletmek için tıkla... Korkar o olaydan sonra bir şey olmaz
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #24 tryto3 dedi: Korkar o olaydan sonra bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Orası da doğru. Animeci çocuklar anca lafta erkekler. Yaşlarına vermek lazım. Benim olayda da aynısı olmuştu. İyi yine başıma bela açmamışım.
tryto3 dedi: Korkar o olaydan sonra bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Orası da doğru. Animeci çocuklar anca lafta erkekler. Yaşlarına vermek lazım. Benim olayda da aynısı olmuştu. İyi yine başıma bela açmamışım.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 25 Ekim 2022 #25 Glarious0 dedi: Geçen biri anime izlerken "oo şimdi ölecek" dedim Genişletmek için tıkla... Neden? Bana da biri spoiler verse suratının ortasına yumruğu çakarım. Son düzenleme: 25 Ekim 2022
Glarious0 dedi: Geçen biri anime izlerken "oo şimdi ölecek" dedim Genişletmek için tıkla... Neden? Bana da biri spoiler verse suratının ortasına yumruğu çakarım.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #26 southwest dedi: Neden? Bana da biri spoiler verse suratının ortasına yumruğu çakarım. Genişletmek için tıkla... Konu spoiler değil. Animenin konusu Death Note isimli bir defter ve adı yazılanlar ölüyor.
southwest dedi: Neden? Bana da biri spoiler verse suratının ortasına yumruğu çakarım. Genişletmek için tıkla... Konu spoiler değil. Animenin konusu Death Note isimli bir defter ve adı yazılanlar ölüyor.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 25 Ekim 2022 #27 Caner2383 dedi: Konu spoiler değil. Animenin konusu Death Note isimli bir defter ve adı yazılanlar ölüyor. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf sinirlendiğine göre bilmiyormuş o zaman konusunu ben mi yanlış anlıyorum arkadaşın yazdıklarını?
Caner2383 dedi: Konu spoiler değil. Animenin konusu Death Note isimli bir defter ve adı yazılanlar ölüyor. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf sinirlendiğine göre bilmiyormuş o zaman konusunu ben mi yanlış anlıyorum arkadaşın yazdıklarını?
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #28 southwest dedi: Karşı taraf sinirlendiğine göre bilmiyormuş o zaman konusunu ben mi yanlış anlıyorum arkadaşın yazdıklarını? Genişletmek için tıkla... Hocam spoilerlik bir konu yok. Biliyor fakat değişik bir insan olduğu için böyle tepki veriyor. Klasik asosyal animeci.
southwest dedi: Karşı taraf sinirlendiğine göre bilmiyormuş o zaman konusunu ben mi yanlış anlıyorum arkadaşın yazdıklarını? Genişletmek için tıkla... Hocam spoilerlik bir konu yok. Biliyor fakat değişik bir insan olduğu için böyle tepki veriyor. Klasik asosyal animeci.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 25 Ekim 2022 #29 Caner2383 dedi: Hocam spoilerlik bir konu yok. Biliyor fakat değişik bir insan olduğu için böyle tepki veriyor. Klasik asosyal animeci. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım o zaman pardon.
Caner2383 dedi: Hocam spoilerlik bir konu yok. Biliyor fakat değişik bir insan olduğu için böyle tepki veriyor. Klasik asosyal animeci. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım o zaman pardon.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #30 Arkadaşın izlediği anime hakkında şaka yapmaya çalışmış fakat yanlış anlamış ya da bizim eleman kışkırtmaya çalışmış. Animenin tamamı o defterle ilgili.
Arkadaşın izlediği anime hakkında şaka yapmaya çalışmış fakat yanlış anlamış ya da bizim eleman kışkırtmaya çalışmış. Animenin tamamı o defterle ilgili.