Sınıfta zorbalık

Arkadaşın izlediği anime hakkında şaka yapmaya çalışmış fakat yanlış anlamış ya da bizim eleman kışkırtmaya çalışmış.

Animenin tamamı o defterle ilgili.
Evet öyle şaka yapayım dedim Tokyo ghoul mu ne izliyorduk ama önceden de durduk yere sataşıyordu, Bugün Whatsapp konuşurken bana ve babama gavur dedi yarın galiba döveceğim.

Benim yaptıklarımı yapma ağzına yüzüne gireceksen sağlam gir bir daha kimseye yapamasın.
Sınıfta keko grubu var köşe 2 haftadır idareye gidip duruyorlar onun da arkadaşları onlarda dahil olursa benim taraftan 4-5 kişi var ne yapabiliriz bilmiyorum.

Hoca biri baya tehlikeli bıçak falan var yanında.

Lise'de aynısını yaşadım.
Çocuğa biraz vurdum sonra orda burada çoluk çocuk topladı çembere aldılar başladılar ittirmeye.
Gülüyorlar bir de.
Birinin üstüne yürüdüm yakaladım küfürü bastım "adamsanız tek gelin a**" şeklinde dağıldılar.
Çocuk nasıl takıntı haline getirdiyse "bıçak yesen akıllanırsın" diyordu.
"Bıcogi takacam şikaet idecen" diyordu.
Yaklaşık 4.5 sene olacak hala ne bıçak var ne de kendisi.
İyi geceler.

Sınıfta belirli kişiler çok cringe konuşuyor, daha yeni bu 2 kişiyle WhatsApp üzerinden kavga ettim yarın okulda ne olur bilmem, geçen biri anime izlerken "oo şimdi ölecek" dedim, geldi parmağımı çevirdi inciltti resmen. 2-3 gün onun acısıyla uğraştım, bu ilk değil her seferin de bir şey yapmıyorum ama artık sinir olmaya başladım çoçuğa, bunun hakkında her şeyi öğrendim küs olan arkadaşı her şeyi anlattı bana. Bir yandan lise okul hayatım yanar kavga et miyim diyorum ama artık yeter demeye başladım dayak yiyeceğimi öleceğimi bilsem bile ne yapmam lazım?

Dayak yıyecegını bılsen dahı et kavganı yumruktan korkma 1 yersin 2 yersin senın elın armut toplamıyor ya dirseginle vur sag yanagına fazla hızlı vurma çenesını kırıp başına iş alma :d daha once yumruk yememiş isen korkuyorsun kavgadan soğukkanlı ol gerisi kolay.

Lise'de aynısını yaşadım.
Çocuğa biraz vurdum sonra orada burada çoluk çocuk topladı çembere aldılar başladılar ittirmeye.
Gülüyorlar bir de.
Birinin üstüne yürüdüm yakaladım küfürü bastım "adamsanız tek gelin a**" şeklinde dağıldılar.
Çocuk nasıl takıntı haline getirdiyse "bıçak yesen akıllanırsın" diyordu.
"Bıcogi takacağım şikaet idecen" diyordu.
Yaklaşık 4.5 sene olacak hala ne bıçak var ne de kendisi.
İyi geceler.

Türkiye'deki çogu ergen oyle maalesef ellerınde kelebek sustalı taşıyorlar yoksuna yok buna takacağım dıyorlar bir de. önemli olan taşımak degıl önemli olan o bıçagı saplayacak yürek. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı