Sınıfta zorbalık

Arkadaşın izlediği anime hakkında şaka yapmaya çalışmış fakat yanlış anlamış ya da bizim eleman kışkırtmaya çalışmış.

Animenin tamamı o defterle ilgili.
Evet öyle şaka yapayım dedim Tokyo ghoul mu ne izliyorduk ama önceden de durduk yere sataşıyordu, Bugün Whatsapp konuşurken bana ve babama gavur dedi yarın galiba döveceğim.

Evet öyle şaka yapayım dedim Tokyo ghoul mu ne izliyorduk ama önceden de durduk yere sataşıyordu, Bugün Whatsapp konuşurken bana ve babama gavur dedi yarın galiba döveceğim.
Benim yaptıklarımı yapma ağzına yüzüne gireceksen sağlam gir bir daha kimseye yapamasın.

Benim yaptıklarımı yapma ağzına yüzüne gireceksen sağlam gir bir daha kimseye yapamasın.
Sınıfta keko grubu var köşe 2 haftadır idareye gidip duruyorlar onun da arkadaşları onlarda dahil olursa benim taraftan 4-5 kişi var ne yapabiliriz bilmiyorum.

Hoca biri baya tehlikeli bıçak falan var yanında.

Sınıfta keko grubu var köşe 2 haftadır idareye gidip duruyorlar onun da arkadaşları onlarda dahil olursa benim taraftan 4-5 kişi var ne yapabiliriz bilmiyorum.
Çoğu Çakal dinleyen tipler hocam.
Kendi hallerinde dursunlar.

Onlar erkek gibi dövüşmez, dövüşemez.

Lise'de aynısını yaşadım.
Çocuğa biraz vurdum sonra orda burada çoluk çocuk topladı çembere aldılar başladılar ittirmeye.
Gülüyorlar bir de.
Birinin üstüne yürüdüm yakaladım küfürü bastım "adamsanız tek gelin a**" şeklinde dağıldılar.
Çocuk nasıl takıntı haline getirdiyse "bıçak yesen akıllanırsın" diyordu.
"Bıcogi takacam şikaet idecen" diyordu.
Yaklaşık 4.5 sene olacak hala ne bıçak var ne de kendisi.
İyi geceler.

Dayak yıyecegını bılsen dahı et kavganı yumruktan korkma 1 yersin 2 yersin senın elın armut toplamıyor ya dirseginle vur sag yanagına fazla hızlı vurma çenesını kırıp başına iş alma :d daha once yumruk yememiş isen korkuyorsun kavgadan soğukkanlı ol gerisi kolay.

Türkiye'deki çogu ergen oyle maalesef ellerınde kelebek sustalı taşıyorlar yoksuna yok buna takacağım dıyorlar bir de. önemli olan taşımak degıl önemli olan o bıçagı saplayacak yürek.

Adam gibi kavga ediyorsan et arkadan vurma yoksa bir gün oda senin arkandan gelir dalar yediğin dayağı unutamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…