Sınıftaki çocuğun yaptığı güç gösterisi mi zayıflık mı?

İşte küçümsediği konularda sözlü bir şekilde sert cevap versen ve tepkini koysan birdaha yapmaz. Böyle kişiler ses çıkarmayan kişilere küçümseyici hareket sergiliyor.

İşte küçümsediği konularda sözlü bir şekilde sert cevap versen ve tepkini koysan birdaha yapmaz. Böyle kişiler ses çıkarmayan kişilere küçümseyici hareket sergiliyor.
Buna dolaylı olarak sebep veriyor. Daha çok sınıftakiler bunları gördüğü için böyle düşünüyor. Bu durum yakın arkadaşlarıma da yansımaya başladı. Sınıfta genel olarak bunla ilgili çok laf yok ama kesin bir düşünce olmuş. Bşrde yanlışlıkla öne çıkardım bunu nasıl kaldırıcam.

Kimseyi dinleme dostum git hakkını ver. Korksan bile yine de kendini ezdirme zamanla alışacaksın. Şimdi susarsan ileride yine başına gelecek böyle gitmez bu.

Vallahi tüm sene böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsan çocuğu paketlemek zorundasın. Hayatın kanunları böyle, gerektiğinde kaba kuvvete başvuracaksın. Sana bir seçenek daha sunayım belli etmeden çocuğu tahrik et, kalk bir vur diye. Vursun ağzının ortasına oturt, nefsi müdafaaya girer

Bu arada çocuk manyak gibi sporcu olmak istiyor belki tatilde kendini geliştirmiştir hazırlıksız yakalanmamak için bende kendimi geliştirmeyi düşünüyorum yoksa başlatıcağım kavga ters tepebilir.

Bu arada çocuk manyak gibi sporcu olmak istiyor belki tatilde kendini geliştirmiştir hazırlıksız yakalanmamak için bende kendimi geliştirmeyi düşünüyorum yoksa başlatıcağım kavga ters tepebilir.

Sokak dövüşü vs. videoları izlemeyi bırak MMA maçlarını analiz et onlar sokak kavgasına daha yakın, ayrıyeten kilona yakın dövüşçüleri izle yine kafan rahat olur.

Saçma. Adamdan daha güçlü olman veya kavgayı kazanman gerekmez, sana bulaştığında suratına bir tane çak o an kavgada dayak yesen bile karşılık vereceğini anladığı için bir daha kolay kolay bulaşmaz. Kendini geliştir tabii ama böyle gereksiz bir sebep yüzünden değil, kendini geliştirmek istediğin için geliştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…