AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #51 Ruben dedi: Bana göre bir de okula kezzap, amonyak ve tuz ruhu getirin hepsini ona atın eminim o çok iyi hissedecek. Genişletmek için tıkla... Ben başta da dedim bunlara gerek yok bir çakmak yeter.
Ruben dedi: Bana göre bir de okula kezzap, amonyak ve tuz ruhu getirin hepsini ona atın eminim o çok iyi hissedecek. Genişletmek için tıkla... Ben başta da dedim bunlara gerek yok bir çakmak yeter.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #52 TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Fen Dersinde deney yaparken tüm kimyasalların etiketini söker karıştırtırdım çocuğa kaçardım
TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Fen Dersinde deney yaparken tüm kimyasalların etiketini söker karıştırtırdım çocuğa kaçardım
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #53 TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Evine C4 kurardım.
TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Evine C4 kurardım.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #54 TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Önceki yazılarımda yapman gerekenleri yazdım.Kibrit'te olur ama çocuk kuvvetli yaparsa sönebilir.
TheKhione dedi: hocam bu konuda cevap veren herkese soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Önceki yazılarımda yapman gerekenleri yazdım.Kibrit'te olur ama çocuk kuvvetli yaparsa sönebilir.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #55 Çıkışta sıkıştırıp birkac kişi ile tehdit et.
Woods19739 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 37 11 Mayıs 2023 #56 Ho TheKhione dedi: Hocam çocuk anlamıyor sadece sınav haftasında pop*sunu kurtarmak için ciddilesiyor sonra aynı Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk deli değilmiş demek ki daha fazla ve sık deneyin toksikliği belki bıkar .
Ho TheKhione dedi: Hocam çocuk anlamıyor sadece sınav haftasında pop*sunu kurtarmak için ciddilesiyor sonra aynı Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk deli değilmiş demek ki daha fazla ve sık deneyin toksikliği belki bıkar .
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #57 AYDNd dedi: Ben başta da dedim bunlara gerek yok bir çakmak yeter. Genişletmek için tıkla... Bir tane şarkı var bilirmisin ?
AYDNd dedi: Ben başta da dedim bunlara gerek yok bir çakmak yeter. Genişletmek için tıkla... Bir tane şarkı var bilirmisin ?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #58 Arthur Morgan47 dedi: Birkac kişi ile tehdit et. Genişletmek için tıkla... Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Ruben dedi: Bir tane şarkı var bilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Yok bilmemem daha iyi sanki.
Arthur Morgan47 dedi: Birkac kişi ile tehdit et. Genişletmek için tıkla... Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Ruben dedi: Bir tane şarkı var bilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Yok bilmemem daha iyi sanki.
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #59 AYDNd dedi: Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Yok bilmemem daha iyi sanki. Genişletmek için tıkla... Fey ile başlıyor başkasını demem.
AYDNd dedi: Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Yok bilmemem daha iyi sanki. Genişletmek için tıkla... Fey ile başlıyor başkasını demem.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #60 AYDNd dedi: Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam rehberlik hiç bir şey yapmaz. Dediğiniz gibi 5 kilo kuru fasulye yedik şimdi sana gazı göstericeğiz diyebilir. Kesin çözüm.
AYDNd dedi: Ne diyecekki 3 kişi lokanta da kuru fasulye yedikte geldik mi diyecek. Rehberlik eşliğinde konuşması mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam rehberlik hiç bir şey yapmaz. Dediğiniz gibi 5 kilo kuru fasulye yedik şimdi sana gazı göstericeğiz diyebilir. Kesin çözüm.