5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 11 Ekim 2023 #51 DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hepsinin ifadesindeki önemli yerleri not alın. Ondan sonra ipuçları için gözden geçirin.
DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hepsinin ifadesindeki önemli yerleri not alın. Ondan sonra ipuçları için gözden geçirin.
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 11 Ekim 2023 #52 DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hırsız sen olabilir misin
DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hırsız sen olabilir misin
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 11 Ekim 2023 #53 Things dedi: Çalınacağından emin olduğunuz bir şeyin içerisine Smart Tag yerleştirip uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da mantıklı.
Things dedi: Çalınacağından emin olduğunuz bir şeyin içerisine Smart Tag yerleştirip uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da mantıklı.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #54 DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Ahmet karanin damati dedi: Hırsız sen olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir bizim belirttiğimiz yöntemleri öğrenip kendi tedbirini alıyorda olabilir şüpheli %100 belliyse neden bir şey yapmıyor.
DODO91 dedi: Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Ahmet karanin damati dedi: Hırsız sen olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir bizim belirttiğimiz yöntemleri öğrenip kendi tedbirini alıyorda olabilir şüpheli %100 belliyse neden bir şey yapmıyor.
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 11 Ekim 2023 #55 Ahmet karanin damati dedi: Hırsız sen olabilir misin Genişletmek için tıkla... . İkidir dönen muhabbet. Yok hocam değilim. Kanıtlayamam sorun bide .
Ahmet karanin damati dedi: Hırsız sen olabilir misin Genişletmek için tıkla... . İkidir dönen muhabbet. Yok hocam değilim. Kanıtlayamam sorun bide .
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 11 Ekim 2023 #56 DODO91 dedi: Bu da mantıklı. Genişletmek için tıkla... Okunmuş su icinrin herkese . Hırsızın karnı şişer zaten
DODO91 dedi: Bu da mantıklı. Genişletmek için tıkla... Okunmuş su icinrin herkese . Hırsızın karnı şişer zaten
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 11 Ekim 2023 #57 lynch01 dedi: Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Bu da olabilir bizim belirttiğimiz yöntemleri öğrenip kendi tedbirini alıyorda olabilir şüpheli %100 belliyse neden bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hırsız %100 belli değil, hırsızın olduğu 100% belli.
lynch01 dedi: Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Bu da olabilir bizim belirttiğimiz yöntemleri öğrenip kendi tedbirini alıyorda olabilir şüpheli %100 belliyse neden bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hırsız %100 belli değil, hırsızın olduğu 100% belli.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 11 Ekim 2023 #58 lynch01 dedi: Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Genişletmek için tıkla... "Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum.
lynch01 dedi: Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten. Genişletmek için tıkla... "Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum.
BaraNaCAr1 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #59 534747 dedi: "Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka.
534747 dedi: "Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka.
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 11 Ekim 2023 #60 BaraNaCAr1 dedi: Öyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Yoksa hırsız benmiyim tribine bile giren olabilir
BaraNaCAr1 dedi: Öyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Yoksa hırsız benmiyim tribine bile giren olabilir