Hepsinin ifadesindeki önemli yerleri not alın. Ondan sonra ipuçları için gözden geçirin.Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim.
Hepsinin ifadesindeki önemli yerleri not alın. Ondan sonra ipuçları için gözden geçirin.Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim.
Hırsız sen olabilir misinMantıklıymış bu, hocaya belirteceğim.
Bu da mantıklı.Çalınacağından emin olduğunuz bir şeyin içerisine Smart Tag yerleştirip uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.
Mantıklıymış bu, hocaya belirteceğim.
Hırsız sen olabilir misin?
Hırsız sen olabilir misin
Okunmuş su icinrin herkese . Hırsızın karnı şişer zatenBu da mantıklı.
Hırsız %100 belli değil, hırsızın olduğu 100% belli.Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten.
Bu da olabilir bizim belirttiğimiz yöntemleri öğrenip kendi tedbirini alıyorda olabilir şüpheli %100 belliyse neden bir şey yapmıyor.
"Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum.Hocam sorguya giren herkes sanki kesinlike suçlu oymuş gibi davranın itiraf eder zaten.
Öyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka."Niye çaldın" gibi sorular strese sokar zaten cidden yapanı, yapmayan eğer hassas biri değilse o kadarda panikleyeceğini düşünmüyorum.
Yoksa hırsız benmiyim tribine bile giren olabilirÖyle olmaz bana yapmadığım bir şeyden suçlasalar bile panik oluyorum olan da vardır mutlaka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.