Sınıftaki kişiler nasıl öğrenilir?

tornadoo

Centipat
Merhaba sosyal üyeleri. Liseye yeni geçtim ve sınıfımdaki kişileri öğrenmek istiyorum. Okula gittim sınıfımı öğrendim ama listeye bakarken isimlere ve mevcuda bakmadım. EBA'da bilgi güncellemeyi kapatmışlar. Bakmamın başka yolu var mı? Sizce bilgi güncelleme ne zaman açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sosyal üyeleri. Liseye yeni geçtim ve sınıfımdaki kişileri öğrenmek istiyorum. Okula gittim sınıfımı öğrendim ama listeye bakarken isimlere ve mevcuda bakmadım. EBA'da bilgi güncellemeyi kapatmışlar. Bakmamın başka yolu var mı? Sizce bilgi güncelleme ne zaman açılır?

Bizim okulda tanışma etkinliği olmuştu, tüm öğretmenler ile vs. tanışmıştık tabii zorunlu olmadığı için bayağı öğrenci gelmedi ama sınıfımdan da biraz gelmişti. Sizde de varsa git yoksa okulu gezmeye git ama sınıf arkadaşlarını göremezsin.

Bizim okulda tanışma etkinliği olmuştu, tüm öğretmenler ile vs. tanışmıştık tabii zorunlu olmadığı için bayağı öğrenci gelmedi ama sınıfımdan da biraz gelmişti. Sizde de varsa git yoksa okulu gezmeye git ama sınıf arkadaşlarını göremezsin.
Hocam gezmeye gittim zaten. Ben mevcudu ve isimleri merak ediyorum. Kaç kız kaç erkek falan

Hocam gezmeye gittim zaten. Ben mevcudu ve isimleri merak ediyorum. Kaç kız kaç erkek falan
İşte bizde o etkinlikte sınıf mevcudu ve hangi şubeye hangi öğretmenin gireceği gibi bilgiler söylendi. Gittiysen ve sormadıysan veya öğrenmediysen o zaman kaldı diyebilirim. Gidip şimdi soramazsın, sorarsan da gülerler sana. 😀

Bizde liste yoktu sanki sizde varmış. Ona rağmen bakmadıysan yapacak bir şey yok gibi. Ayrıca etkinlik erken olmuş sanki biraz.

Bir 2 haftaya sınıf grubunu açarlar zaten ek olarak başkasını okula gönderebilirsiniz. Sizin isminizle gider oradan bakar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı