Meslek lisesi tipleri hızlıca Anadolu'ya veya açığa geçmeye çalışın ugrasilmaz kendinizi yipratirsiniz ben 3 yılın sonunda 1 tanesini zar zor yolladim
Meslek lisesi tipleri hızlıca Anadolu'ya veya açığa geçmeye çalışın ugrasilmaz kendinizi yipratirsiniz ben 3 yılın sonunda 1 tanesini zar zor yolladim.
Allah kurtarsin.
Cidden Allah kurtarsın hocaya söyleseniz dert söylemeseniz dert daha iyi bir liseye nakil aldırın.
Gidebileceğim en iyi lise burası zaten, kötü bir lise değil.
Çıkışta bir şey yapmayacaklarsa hocaya söyleyin derim ama herkes senden nefret edebilir.
Dost hapishane tiplemesi yapmışsın tek ol özgür ol daha iyi.Aynısını yaşıyorum, konuyu takipteyim. Karşı koymaya çalışsam toplam 4 kişiler, hepsi de belalı tipler. Hele bir tanesi var 150 kilo herif, diğer üçü de yanında bıçak, muşta falan taşıyor.
Kendi kendine kişisel savunma eğitimi vermeye çalış en azından bazı ufak tefek hamleleri öğrenmen herhangi bir durumda lehine olur.Hocam onları seven kadar sevmeyende var sınıfta, %100 çıkışta döverler. 11.sınıfım üniversite sınavına çalışmam lazım böyle olaylar olunca moralim bozuluyor çalışamıyorum. Babama üstü kapalı bahsettim bana kim olduğunu söyle dedi söylemedim, zayıf birisiymiş gibi gözükmek istemiyorum.
Hocam onları seven kadar sevmeyende var sınıfta, %100 çıkışta döverler. 11.sınıfım üniversite sınavına çalışmam lazım böyle olaylar olunca moralim bozuluyor çalışamıyorum. Babama üstü kapalı bahsettim bana kim olduğunu söyle dedi söylemedim, zayıf birisiymiş gibi gözükmek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.