Arkadaşlar selam. Sınıfımdaki bir kızdan hoşlanıyor gibiyim ama işte yani kendi içimde kızla sohbet etmeye çalışıyorum hiç takmıyor arada sırada bir şeyler soruyor bende cevaplıyorum maksimum bu oluyor zaten kiloluyum benimle muhatap olmaz rezil olurum diye yanaşmıyorum sizce doğru mu yapıyorum? Bugün kıza bir şeyler sordum duymadı diye düşündüm ama diğer tarafa döndü sanırım konuşmak istemiyor
Tabii ki hocam boyum 171 kilom fazla ama göstermiyorum yani 92 kiloyum ama nasılsa dışarıdan 70-75 gibiyim hafif sakallı cok uzayınca babyface giyi mine dikkat eden birisiyim. Kişiliğim sakinim çok fazla küfürlü konuşan heleki kızların yanında öylesi şeyler yapmam.
@FuaT35353 hocam erkekler kesinlikle daha çok önem veriyor mesela senin için örnek veriyim hic kızlarla tecrüben yok gidiyosun en üst seviyede kızla şansını deniyosun bu da yalnız ve mutsuz olmana sebep oluyor. Gidip de normal bir kızla konuşmayı denersen anlarsın dediğimi bu arada güzel kızlarla hiç konuşma demiyorum ama tecrübe lazım. Ve özellikle genç yaşlarda öyle kişilerden çok sert tip kriterleri olanlar oluyor ama bu kişiler kızların en iyi ihtimalle yüzde 5'i falan sen ona bakarak genelleme yapıyorsun.
@SeanStrickland benim gördüklerim de senin dediklerinin tam tersi ayrıca bir insan tipinden dolayı sınıflandırmak hiç doğru değil "Sen çirkinsin, kızlarla konuşma." demek açıkçası kalp kırıcı bir şey zaten başlı başına bir insansa çirkin demek doğru değil. Bir insan bir insandan ince bir hareketten veya gözlerinden dolayı karşısındakinden hoşlanabiliyor. Kendinde diyorsun Onların çok sert tip kriterleri olabilir diye lakin ben sevgili olabilmek için tip kriteri belirleyen çok az erkek gördüm kızlar da ise durum tam tersi direk belirli kriterleri var ve bunları açık açık belli ediyorlar.
Ama bu dediklerim benim gördüğüm olaylarla alakalı bir durum, bu durum senin gördüklerinde tam tersi olabilir.
Dostlar cevaplarınız için teşekkürler. Zaten kız ilgilenmiyor gibi bir şeyler sorunca bakmıyor duymamazlıktan geliyor en iyisi kendime çekidüzen versem daha iyi olur mesela kilo vermek ilk baştaki hedefim.