Sınıftaki kız hiç yüz vermiyor

@FuaT35353 hocam bak seni tipine göre siniflandirma yapmıyorum yanlış anlama ama sence adil mi yaptığın şey hadi ulasabilsen yine ağzımı açmam saygı duyarım ki sende böyle bir durumda yok. Sonra bir de erkeklerde tip kriteri hiç yok diyosun gözünü en tepedeki kıza dikip. Yani zaten diyorum görmüşsündur falan diye ama aşırı güzel kızlar dışı olma şansı yok dediğin yakışıklı adamlar toplumun en fazla yüzde 1'i falan en onlarda en güzel kızlara gidiyor genelde. Onun dışındaki kızlar elde edebiliyor mu etmiyor ve çoğu kız erkeklere göre kendisinin ayarını daha iyi biliyor bundan dolayı ortalama bir kızı çekmek için ortalama üstü olmak gerekiyor tipten bahsetmiyorum diğer özellikler olarak.

Ben yazdıklarımı benim durumumdan bağımsız yazdım o olay çok ayrı zaten bende biliyorum sadece gördüklerime bakarak kızların durumu ile erkeklerin durumunu söylüyorum. ayrıca ben erkeklerde tip kriteri yok demedim kızların tip kriteri çok belirginken erkeklerde durum farklı dedim.

@FuaT35353 tamam da kendi durumun bile böyle olmadığını anlatıyor onu diyorum. Kızlar için tip genel olarak ikinci planda hatta 25 yaş üstü önemli bile değil. Genelde keko denilen tanıdıklarım var ve adamlar çok ortalama alti tiplerle güzel kız goturebiliyorlar.

@SeanStrickland benim hoşlandığım kızda öyle aşırı bir şey değilki ortalama bir kız
zaten diyorum ya senin gördüğün durum ile benim gördüğüm durum zıt olabilir.
Dediğin kadar yakışıklı çocuklar yazmaz ki öyle olsa biraz zıt olabilir evet ama bu kadar alakasız olmaz.

Ki bide reddetmiş.

Bu arada haksizsin falan diye değerlendirme bana düşmez ama yalnızlığa iter seni böyle yapmak.

Şöyle bir durum var bu benim bahsettiğim kız hiçbiriyle sevgili dahi olmamış ki bana anlattığına göre durum farklıysa bilemem hepsiyle de az bir şey konuşup bırakmış kız daha çok sarışın seviyor gibiydi ona yüz veremeyen çocukları da darlıyordu sarışın falan diye falan anlatabildim mi? Hatta anlattığı ciddi olduğu sonuncuyu anlatayım çocukla konuşmaya başlamış sonra çocukta arkadaşım diyerekten başka kızla konuşuyormuş falan hepsiyle de durumlar böyle ya zaten ben beni reddedeceğini düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, yazmama kararı aldım, engellerim yüksek ihtimalle yakın zamanda kendime hedefler belirledim onlara yönelmeye başladım bugünden itibaren.

Tabii ki hocam boyum 171 kilom fazla ama göstermiyorum yani 92 kiloyum ama nasılsa dışarıdan 70-75 gibiyim hafif sakallı cok uzayınca babyface giyi mine dikkat eden birisiyim. Kişiliğim sakinim çok fazla küfürlü konuşan heleki kızların yanında öylesi şeyler yapmam.
Dostum kiloluysan hiç uğraşma. Kadınların %99'u falan tipe bakıyor. Ha kilolu olduğun halde yakışıklı da olabilirsin o ayrı.

Tabii ki hocam boyum 171 kilom fazla ama göstermiyorum yani 92 kiloyum ama nasılsa dışarıdan 70-75 gibiyim hafif sakallı cok uzayınca babyface giyi mine dikkat eden birisiyim. Kişiliğim sakinim çok fazla küfürlü konuşan heleki kızların yanında öylesi şeyler yapmam.
Kilo vermeniz gerek hocam en başta. İlk olarak boyunuza göre ideal kiloya ulaşıp, ulaştıktan sonra kas kütlesi kazanmak için ağırlık çalışabilirsiniz, tabii bu 2 yıl falan alır fakat başka çare yok. Bunun haricinde kişiliğin falan da gayet iyi, giyimin de dediğine göre iyi, o zaman yapman gereken diksiyonla alakalı sıkıntı varsa onu çözmek ve spora başlamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı