Sınıftaki kıza nasıl yakınlaşılır?

Sağlığın için kilo ver, kız için değil.
Kızdan uzak dur, hem vaktini çalıyor hem de reddedildim şimdi ne yapmalıyım tarzı konu açanlar kervanına katılırsın.
Reddederse yataklara düşecek kadar bir halim yok üzülmem max 2 saati geçmez.
tamamdır.
Yapacağın en büyük hata 2 sene sonra görmeyeceğin bir insan için en önemli vaktini harcıyor olmandır bence. Üniye gittiğinde neler gelip geçer şu an hiç o işlere girme derim.
Öneriniz için teşekkürler. Vaktimi boşa harcamak gibi mi bilmiyorum açıkcası. Sadece öyle bir hoşlantı ama normal hayatımı etkilemez.

Hadi diyelim kız da seni seviyor. Derslerine hala odaklanabileceğine emin misin? Ve evet bence bu yaşlar erken 15 yaşına girecek biri olarak söylüyorum şahsen ben önce mesleğimi elime alacağım.

İlk iş, o arkadaşlarını katiyen sil.

İkinci olarak, sağlığın için spora başla. Bol bol yüz, basketbol oyna ve boy yap. Sonrasında da fitness'a başla, kilolarını kasa çevir.

Bu sırada kızla da arkadaşlığını ilerlet, tanıyın birbirinizi.

Açıl gitsin. Kabul edip etmemesi önemli değil, 2. maddeyi uyguladıktan sonra özgüvenin artar. İstediğin gibi devam edersin.

Şuan okuldan yazıyorum 10.Sınıftayim full tipsizler var sınıfta kimsenin yüzüne bile bakmıyorum bence en mantıklısı bu .
ALLAH sabır versin şimdiden .

Hadi diyelim kız da seni seviyor. Derslerine hala odaklanabileceğine emin misin? Ve evet bence bu yaşlar erken 15 yaşına girecek biri olarak söylüyorum şahsen ben önce mesleğimi elime alacağım.
Hiçbirşey ders çalışmamı ve dikkatimi dağıtmamı etkilemez. Dikkatimi toplayabiliyorum ve herşeyi vaktinde vaktim olmazsada yapmayacağımı biliyorum.
Spor yapıyorum zaten. Eski vücuduma geri dönmeye çalışıyorum pandemide 15 kg aldım oturup yiyerek. Kasım var ama üstü yağ bağlı olduğu için vermeye çalışıyorum şimdiden 6Kg verildi bile.
Arkadaşlarım çok yakındı fakat o söylediklerinde moralim bozuldu ve biraz soğudum gibi.
Bugün konuşmaya devam edeceğim inşallah düzgün sonuç alırım.
Kaybedecek birşey yok onu öğrendim. Red mi yedim pek sıkıntı değil 10 dk üzülürüm gerisi devam hayata.
Şuan okuldan yazıyorum 10.Sınıftayim full tipsizler var sınıfta kimsenin yüzüne bile bakmıyorum bence en mantıklısı bu .

ALLAH sabır versin şimdiden .
Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…