hocam zaten kıza karşı maymun hareketler yapmıyorum, şuan istesem açılırim ama bu çok iyi tanımadığın birine yapmak o an seni pat diye sevmesini beklemek demek. yani kızın bana karşı bir saygısı var ve çoğu zaman yardım istediğinde elimden geleni yapıyorum. ve her halükarda abartılı bir ilgi gostermiyorum. bide sonuçta şuan sadece kıza karşı bir sempatim var ve aramız iyi, ama belkide kızı tanıyınca fikrim değişebilir yani belkide kafa dengim değildir işte o zaman yolumuza bakarız. kafe konusu da şöyle ki, şuan kızı çok da iyi tanımıyorum yani ne yapmaktan hoşlanır neyi sever neyi sevmez bilmiyorum ve bunlar geniş bir zamanda yapılan sohbetlerle elde edilen bilgiler bu yüzden ilk başta bir kafeye çağırmak ondan sonraki seferlerde başka aktivitelere yönelmek daha mantıklı çünkü zaten 1 defa bile oturup adam akıllı konuşabilirsek gerisi gelir çünkü bu kız çok cana yakın biri yani ters ve agresif biri değil. sanırım bu yüzden sevdikArkadaşça davran, tavrını bozma ve bana soracak olursan, kızada açılma zaman bırak oluru varsa olur. Çokça yanında olmaya çalış fakat sevdiğini bu zamanlarda belli etme. Kızı eğlendirmek için aptalca hareketler yapma kendin ol, kenidne güven ve tekrar söylüyorum taviz verme. Kafe konusunda da: Gitmeyi sevmeyi bir yer olursa daha iyi olur. Kendini kafe olarak kısıtlama. Ne bileyim bisiklet sürmeyi seviyordur veya koşmayı ya da kosnerleri seviyordur. Bunu sen bilirsin planını yap arkadaşça bir davette bulun ve kendin ol. İyi şanslar.
hocam...Haklısın sana tekrardan iyi şanslar diliyorum ve aynı zamanda tahmini olarak söylüyorum. Liselisin ve zamanında senin gibi düşündüm. Şu an 4 senelik üniversite bitirdim ve hala onu düşünüyorum. Ayrılalı seneler geçti. Olur ya aşık falan olursun dikkat et, sakın olmaz deme yoksa kenidin ezel ile eyşa'nın hikayesine kaptırırsın.
Hocam...
Sanırım aşık oldum ya, yani daha önce çok kızdan hoşlanmıştım ama ilk kez aşık oldum, bu sefer olacak gibi hissediyorum. Çok farklı bir deneyim benim için, bana bakıp gülmesi ile herhangi bir başka şeye gülmesi arasında bir fark olduğunu fark ettim. Şu an istediğim 2 şey var, biri sevgilisi olmaması (ki büyük ihtimalle yok yani en azından öyle bir izlenim almadım), diğeri de kız ile baş başa konuşabilmek yani daveti kabul etmesi. Şu an başka hiçbir şey istemiyorum.
Çok heyecanlıyım...
@emir5959 hocam kızı davet ettim ama bu hafta müsait olmadığını söyledi bende sorun değil yazdım mesaja kalp koydu, cidden müsait olmadığı için mi yoksa gelmek istemediği için mi anlayamadım.
1. seçenek biraz daha olası geldi çünkü hastanaye gideceğini ve ablası/ailesi ile dışarda vakit geçireceğini söyledi ama tüm hafta boyunca ailesi ile geçireceğine pek inanmadım ki zaten tam bir bahane gibi.İlkler insanın içini heyecanlandırır. Şu an 3 seçenek var benim gözümde.
1.ya gerçekten müsait değil ki bunu bir daha ki hafta öğreniceksin.
2.seni geçiştiriyor, istemiyor vs.
3.(en kuvvetli muhtemel seçenek, bu benim gözümde) şu anda ne diyeceğini bilmiyor arkadaşlarına seni soruyor ve tavsiyeler aliyor. Senin onu sevdiğini anlamış olabilir ve anlamış ise, kararsız ise en yakın zamanda tavrını koyar merak etme. Ortak arkadaşınız varsa ona bir sorabilirisin. Ortak arkadaşınız yok ise diğer ki buluşmaya kadar bekleyin.
1. seçenek biraz daha olası geldi çünkü hastanaye gideceğini ve ablası/ailesi ile dışarıda vakit geçireceğini söyledi ama tüm hafta boyunca ailesi ile geçireceğine pek inanmadım ki zaten tam bir bahane gibi.
2. seçeneğin olma ihtimali de var ancak 1 ve 3 daha yüksek olasılıklı.
3. seçenek ise oldukça doğru ve en yüksek olasılık O, ortak arkadaşımiz var ama erkek olduğu için bu tip bir konuyu onunla konuşmaz. Kiminle konuşacağıni biliyorum ama o arkadaşını hiç tanımıyorum. Bakalım önümüzdeki hafta ne olacak, hocam sizde bana bu konuda yardım ettiğiniz için çok teşekkürler çünkü çevremde yakın bir ablam ya da abim olmadığı için deneyimli biri yok. En yakın arkadaşım da bu tip konuları konuşmayı sevmez.
red yemekten korktuğumu sanmıyorum çünkü şimdiye kadar kızlarda dahil birçok şeyden red yedim ve bu tip şeyler artık benim umutsuzluk gibi şeyleri atlatabilmemi sağlıyor. kendi iç dünyamda her ne kadar duygusal olsamda bunu dışa yansıtmıyorum. yaşanabilecek şeyleri önceden düşündüğüm için genelde hazır cevap veririm çoğu olaya şaşırmam yada inanılmaz bir tepki vermem. ve tekrar yardımın için teşekkürler, yani cidden yardımcı oldunndimi bu konuda büyütmek istemem fakat dediğim gibi uzun süreli bir ilişkinin içinden çıktım çokça kızlarla konuşma fırsatım oldu. Lise dönemleri artık sevginin aşkın çıktığı noktalardır. Güzel şeyler yaşanabilir ve bunun yanında bu güzel şeylerin kat ve katı kötü şeylerde yaşanabilir, tekrardan dediğim gibi eğer ki duygusal bir insan isen dikkatli adımlar at aksi takdirde psikolojik rahatsızlıklar, ümitsizlikler ile dolu bir hayat seni bekler red yesen bile kafaya takmamaya dikkat etmen gerekli bunu unutma hayat devam ediyor ve bu dünya da yalnızca o hoşlandığını kişi yok. Umarım yardım edebilmişimdir. Tekrardan iyi şanslar.