Sınıftaki kızı kafeye çağırmak mantıklı mı?

Durumunu anlayabiliyorum. Şu an da kafan karışık ne yapacağını bilmiyorsun. Öncelikle şunu belirtiyim. Şiddet hiçbir şeyi çözmez zamanın da bu gibi olaylar benim de başıma geldi. Aldırış etme boynunu bükme ve her zaman önüne bak. Ben sana burada ne kadar tavsiye versem de hayatındaki yönlendirmeler, seçimler senin elinde. Bana soracak olursan unut gitsin. Arkana bakma, ikisinle de bağlantını kes. Sen kendinden taviz vermezsen onlar o kadar sinirlenicekler. İkisini de unut gitsin. Bu hayat bana hiçbir zaman arkana bakmamayı öğretti ki en iyiside senin için bu olacaktır. Dediğim gibi ben bunları yaşadım biliyorum. Aynı senin gibiydim ama bana kimse tavsiyeler vermedi. İlişki konusunda nerede yanlış varsa lise zamanlarımda onları yaptım. Bir kız için kavgalar ettim. Günlerce göz yaşı döktüm. Hatta ve hatta intiharın eşiğine kadar geldim. Sırf yanlış kararlar verdim diye hayatım devamlı kötüye gitti. Yanlış anlaşımasını istemem fakat kızlar elde etmesi, ulaşılması zor erkeklerden hoşlanırlar. Kendini ağırdan sat. Eğer ki onlar birlikte olursalar. Eminim ki o seni tehdit eden arkadaş gerçek yüzünü gösterecektir. Hatta şu anda sınıf grubunda ki yazıları sırf kıza hava olsun diye yazıyordur. Çünkü senin ondan iyi olduğunu biliyor. Kendini büyük göstermek istiyor. Biliyorum birkaç gün veya birkaç hafta sonra onlar birbirlerine iki yabancı kalacaklar. Kavga edecekler. Onların da arkadaşlıkları bitecek. Adım gibi eminim. İşte o zaman o sevdiğin kız seni düşünecek. Ama tabii seni yine de ümitlendirmek istemem. Unutma bunlar sadece benim fikirlerin
dediklerinde haklısın çünkü bazılarını bende yaşamıştım, ikiside hayatım da olmasa da olur. yani illaki 10 sene de geçse aklımdan çıkmaz kız ama ben bu olaydan sonra saldım, direkt benim kafamda o kız ve o arkadaş bitti. dediğim gibi muhtemelen yine aklıma gelecek ama artık umursamaycagim.

Dediklerinde haklısın çünkü bazılarını bende yaşamıştım, ikisi de hayatım da olmasa da olur. Yani illaki 10 sene de geçse aklımdan çıkmaz kız ama ben bu olaydan sonra saldım, direkt benim kafamda o kız ve o arkadaş bitti. Dediğim gibi muhtemelen yine aklıma gelecek ama artık umursamaycagim.

Umarım bu söylediklerinin arkasında durursun ve o umursamaz tavrını kaybetmezsin. Bir zamanlarda doktora gittiğimde doktara ben buraya onu unutmaya geldim, bana onu unutturabilir misiniz? Demiştim. O da bana onu asla unutmayacaksın. O ölene kadar hep senin ile olacak, her seferinde aklına gelecek. Tabii bunlar onu sevmiş isen fakat ben senin sevdiğini sanmıyorum. Bence senin ki kafa karışıklığında kendi kendine cevap verilmiş,"lan acaba ben bu kızla olur muyum"diye ufak bir düşünülmüş. Oradan patlak vermiş bu konu tahminimce. Üzüntün vs. varsa salla gitsin. Çünkü sen kazandın bunu unutma. Sadece bekle ve olacakları izle.

Umarım bu söylediklerinin arkasında durursun ve o umursamaz tavrını kaybetmezsin. Bir zamanlarda doktora gittiğimde doktara ben buraya onu unutmaya geldim, bana onu unutturabilir misiniz? Demiştim. O da bana onu asla unutmayacaksın. O ölene kadar hep senin ile olacak, her seferinde aklına gelecek. Tabii bunlar onu sevmiş isen fakat ben senin sevdiğini sanmıyorum. Bence senin ki kafa karışıklığında kendi kendine cevap verilmiş,"lan acaba ben bu kızla olur muyum"diye ufak bir düşünülmüş. Oradan patlak vermiş bu konu tahminimce. Üzüntün vs. varsa salla gitsin. Çünkü sen kazandın bunu unutma. Sadece bekle ve olacakları izle.
uzun sürmedi ama bu gerçek bir sevgiydi çünkü hoşlanmak değildi bundan eminim
ama net bir sevgi de değildi bu yüzden de onu tanımak istedim sonra da böyle oldu. umursamaz olacağım ama ne olduğunu tam bilmediğim için sadece verdiğim ilgiyi azaltacağım yani artık özel bir ilgi vermeyeceğim konuşmaya çalışmayacagim ama dediğim gibi ne olduğunu tam bilmediğim için önümüzdeki hafta bana nasıl bir tavır koyduğuna bakacağım ve ona göre ilerleyeceğim. bakalım neler olacak.
üzüntüm yok ama kafa karışıklığı ve öfke var.

hocam...
sanırım aşık oldum ya, yani daha önce çok kızdan hoşlanmıştım ama ilk kez aşık oldum, bu sefer olacak gibi hissediyorum. çok farklı bir deneyim benim için, bana bakıp gülmesi ile herhangi bir başka şeye gülmesi arasında bir fark olduğunu fark ettim. şuan istediğim 2 şey var, biri sevgilisi olmaması (ki büyük ihtimalle yok yani en azından öyle bir izlenim almadım), diğeri de kız ile baş başa konuşabilmek yani daveti kabul etmesi. şuan başka hiçbir şey istemiyorum.
çok heyecanlıyım...

@emir5959 hocam kızı davet ettim ama bu hafta müsait olmadığını söyledi bende sorun değil yazdım mesaja kalp koydu, cidden müsait olmadığı için mi yoksa gelmek istemediği için mi anlayamadım.
Boş ver kanka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı