ense0
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD
- Meslek
- Öğrenci
dediklerinde haklısın çünkü bazılarını bende yaşamıştım, ikiside hayatım da olmasa da olur. yani illaki 10 sene de geçse aklımdan çıkmaz kız ama ben bu olaydan sonra saldım, direkt benim kafamda o kız ve o arkadaş bitti. dediğim gibi muhtemelen yine aklıma gelecek ama artık umursamaycagim.Durumunu anlayabiliyorum. Şu an da kafan karışık ne yapacağını bilmiyorsun. Öncelikle şunu belirtiyim. Şiddet hiçbir şeyi çözmez zamanın da bu gibi olaylar benim de başıma geldi. Aldırış etme boynunu bükme ve her zaman önüne bak. Ben sana burada ne kadar tavsiye versem de hayatındaki yönlendirmeler, seçimler senin elinde. Bana soracak olursan unut gitsin. Arkana bakma, ikisinle de bağlantını kes. Sen kendinden taviz vermezsen onlar o kadar sinirlenicekler. İkisini de unut gitsin. Bu hayat bana hiçbir zaman arkana bakmamayı öğretti ki en iyiside senin için bu olacaktır. Dediğim gibi ben bunları yaşadım biliyorum. Aynı senin gibiydim ama bana kimse tavsiyeler vermedi. İlişki konusunda nerede yanlış varsa lise zamanlarımda onları yaptım. Bir kız için kavgalar ettim. Günlerce göz yaşı döktüm. Hatta ve hatta intiharın eşiğine kadar geldim. Sırf yanlış kararlar verdim diye hayatım devamlı kötüye gitti. Yanlış anlaşımasını istemem fakat kızlar elde etmesi, ulaşılması zor erkeklerden hoşlanırlar. Kendini ağırdan sat. Eğer ki onlar birlikte olursalar. Eminim ki o seni tehdit eden arkadaş gerçek yüzünü gösterecektir. Hatta şu anda sınıf grubunda ki yazıları sırf kıza hava olsun diye yazıyordur. Çünkü senin ondan iyi olduğunu biliyor. Kendini büyük göstermek istiyor. Biliyorum birkaç gün veya birkaç hafta sonra onlar birbirlerine iki yabancı kalacaklar. Kavga edecekler. Onların da arkadaşlıkları bitecek. Adım gibi eminim. İşte o zaman o sevdiğin kız seni düşünecek. Ama tabii seni yine de ümitlendirmek istemem. Unutma bunlar sadece benim fikirlerin