Sınıftaki kızı kafeye çağırmak mantıklı mı?

dediklerinde haklısın çünkü bazılarını bende yaşamıştım, ikiside hayatım da olmasa da olur. yani illaki 10 sene de geçse aklımdan çıkmaz kız ama ben bu olaydan sonra saldım, direkt benim kafamda o kız ve o arkadaş bitti. dediğim gibi muhtemelen yine aklıma gelecek ama artık umursamaycagim.

Umarım bu söylediklerinin arkasında durursun ve o umursamaz tavrını kaybetmezsin. Bir zamanlarda doktora gittiğimde doktara ben buraya onu unutmaya geldim, bana onu unutturabilir misiniz? Demiştim. O da bana onu asla unutmayacaksın. O ölene kadar hep senin ile olacak, her seferinde aklına gelecek. Tabii bunlar onu sevmiş isen fakat ben senin sevdiğini sanmıyorum. Bence senin ki kafa karışıklığında kendi kendine cevap verilmiş,"lan acaba ben bu kızla olur muyum"diye ufak bir düşünülmüş. Oradan patlak vermiş bu konu tahminimce. Üzüntün vs. varsa salla gitsin. Çünkü sen kazandın bunu unutma. Sadece bekle ve olacakları izle.

uzun sürmedi ama bu gerçek bir sevgiydi çünkü hoşlanmak değildi bundan eminim
ama net bir sevgi de değildi bu yüzden de onu tanımak istedim sonra da böyle oldu. umursamaz olacağım ama ne olduğunu tam bilmediğim için sadece verdiğim ilgiyi azaltacağım yani artık özel bir ilgi vermeyeceğim konuşmaya çalışmayacagim ama dediğim gibi ne olduğunu tam bilmediğim için önümüzdeki hafta bana nasıl bir tavır koyduğuna bakacağım ve ona göre ilerleyeceğim. bakalım neler olacak.
üzüntüm yok ama kafa karışıklığı ve öfke var.

Boş ver kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…