Sınıftaki kızlarla konuşmaya çekiniyorum

• Konuyu başlatan 442923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.330

442923

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var adını vermeyeyim. Herkesle kızlarla vs rahatça konuşabiliyor ama ben konuşamıyorum neden anlamıyorum bende de biraz çekingenlik var neden hiçbir fikrim yok. Sınıftaki bazı kişilerle çok iyi çekinmeden konuşabilirim ama kızlarla ya da başka sınıftan erkeklerle falan konuşmaya çekiniyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim? Kendim yenmeye çalışıyorum ama olmuyor 8. sınıfım en yakın arkadaşım olmadığı zamanlarda okulda sanki yalnızmışım gibi hissediyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var adını vermeyeyim. Herkesle kızlarla vs rahatça konuşabiliyor ama ben konuşamıyorum neden anlamıyorum bende de biraz çekingenlik var neden hiçbir fikrim yok. Sınıftaki bazı kişilerle çok iyi çekinmeden konuşabilirim ama kızlarla ya da başka sınıftan erkeklerle falan konuşmaya çekiniyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim? Kendim yenmeye çalışıyorum ama olmuyor 8. sınıfım en yakın arkadaşım olmadığı zamanlarda okulda sanki yalnızmışım gibi hissediyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Buraya yazacak çok şeyim vardı ama hepsini bir arada yazmaya üşendim açıkçası.

Neyse yazayım bari; öncellikle yalnız olmak kötü bir şey değil bir insan kendine objektif olarak bakıp kendini degerlendirkiten sonra tamam ben şu an yalnızım ama ben bundan memnunum, mutluyum ne olmuş yani diyebilir bu oldukça normal bir şey. Kız konusuna gelecek olursak bir şeyde iyi olabilmek için ne yaparsın pratik yaparsın değil mi hiç kimse hemen her şeyi 10/10 bir şekilde yapamaz pratik yapar ve onu geliştirir bunu yapabilirsin ve ayrıca daha yolun başındasın dostum bunları kafana takma belli bir zaman sonra yaş ile gelen öz güven ile her şey halloluyor o yüzden bu gibi seylere odaklanmak yerine kendine odaklanmaya bak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı