Sınıftaki ortama nasıl uyum sağlanır?

Meslek lisesi tipleri hızlıca Anadolu'ya veya açığa geçmeye çalışın ugrasilmaz kendinizi yipratirsiniz ben 3 yılın sonunda 1 tanesini zar zor yolladim

Meslek lisesi tipleri hızlıca Anadolu'ya veya açığa geçmeye çalışın ugrasilmaz kendinizi yipratirsiniz ben 3 yılın sonunda 1 tanesini zar zor yolladim.

Ben meslekteyim çevremde hiçbir Anadolu lisesinde boş kontenjan yok olanlarında puanım yetmiyor.

Çıkışta bir şey yapmayacaklarsa hocaya söyleyin derim ama herkes senden nefret edebilir.

Hocam onları seven kadar sevmeyende var sınıfta, %100 çıkışta döverler. 11.sınıfım üniversite sınavına çalışmam lazım böyle olaylar olunca moralim bozuluyor çalışamıyorum. Babama üstü kapalı bahsettim bana kim olduğunu söyle dedi söylemedim, zayıf birisiymiş gibi gözükmek istemiyorum.

Dost hapishane tiplemesi yapmışsın tek ol özgür ol daha iyi.

Kendi kendine kişisel savunma eğitimi vermeye çalış en azından bazı ufak tefek hamleleri öğrenmen herhangi bir durumda lehine olur.

Neyin egosu bu zayıf gözükmek istemiyorum falan baban olum o söyle böyle bir mantık yok dövme de dövemezler, ortaokulda böyle bir tip bir çocuğa sadece 1 kere vurmuştu gidip darp raporu aldılar şikayet ettiler. Gerekirse hayatlarını karartırsın bir de yanlarında bıçak muşta falan var he ara polisi çıkışa yakın tuvalete gideceğim deyip üstlerini arayıp bunları bulsunlar hele bir, salya sümük ağlayarak yalvarırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…