Sınıftaki yabancı uyruklu çocukla alay ediliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Irkçılık gören kişinin bunları yaptığını nereden biliyorsun? Bizim sınıfımızda laik Türkmen de var. Şeriat isteyen Türk de var. Atam atam dediğiniz adam Ne mutlu Türk'üm diyene demiyor mu? O zaman gayette haklıyım. Ya atana da karşı çık ya da bana karşı çıkma. Türklük kanla mı oluyor sence?
Arkadaş arap sevici sanırım ben bunu anladım burdan yanlışım varsa düzeltin .

Oldu. Bu sizin düşman edinmenizi haklı çıkarır mı? 15 yaşındaki birine ırkçılık yapacak kadar seviyesiz misiniz? Anasına babasına söv say haklısın ama suçsuz bir çocuğa bunu yapmak ne kadar doğru?
Sınırdan 15 yaşında girenler şimdi 30 yaşına geldi farkındaysanız. Sessiz işgale dur demeliyiz

Oldu. Bu sizin düşman edinmenizi haklı çıkarır mı? 15 yaşındaki birine ırkçılık yapacak kadar seviyesiz misiniz? Anasına babasına söv say haklısın ama suçsuz bir çocuğa bunu yapmak ne kadar doğru?
Dostum analarımızın bacılarımızın fotoğrafları çekip duruyorlar. Bu seni mutlu ediyor mu mesela? Bak yaptıkları onca kötü şeyden sadece bir tanesini söyledim sana. Çok bayılıyorsan evinde Afgan besle bak bakalım 1-2 saate ev denen bir şey kalıyor mu? 💣

@Mirza Demir doğru anlamışsınız kardeşim, daha da uğraşmaya gerek yok. Bizim cevabımız nettir ve her zaman için o yoldan yürüdük. Yolumuzu da değiştirmeyeceğiz, tartışmakla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Herkese iyi akşamlar diliyorum. Ülkemizi sessiz sessiz işgal ediyorlar hâlâ seslerini çıkarmıyorlar. Filistin'i hatırlatmak isterim, Filistin topraklarının %80'ini İsrail'e sattı ve İsrail hakkı olan toprakları alıyor. Ülkemizin böyle olmasını istemiyorum, mülteciler de yavaş yavaş ülkemizi istila ediyor.

@Mirza Demir doğru anlamışsınız kardeşim, daha da uğraşmaya gerek yok. Bizim cevabımız nettir ve her zaman için o yoldan yürüdük. Yolumuzu da değiştirmeyeceğiz, tartışmakla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Bende ellerimi daha fazla yormayacağım gidip dizi filan izlerşm aekadaşa iyi rüyalar diliyorum.

Atanız dediğine göre bir şeyler var anlamadım. Onun atası değil galiba. Neyse burada Atatürk konusunu hiç açmayım. Bu konu uzar gider sonra.
Konu ana sebebinden sapmasın konuyu kitlerler sonra srkadaşın hayal kuracağı yer kalmaz mazallah.

Sınırdan 15 yaşında girenler şimdi 30 yaşına geldi farkındaysanız. Sessiz işgale dur demeliyiz

Tamam da kendi isteğiyle girdiğini bilemeyiz. Baştan alınmasaydı. Alındıktan sonra ağlamanın lüzumu yok. 3 yaşındaki de alınmasaydı o zaman. Baştan alınmaları doğru değil. Alındıktan sonra ırkçılık yapılması yanlış. Reşit birisine yaparsın ona bir şey demem, bende yaparım ama buraya isteyerek gelmeyen birine yapamazsın. Belki sınıfındakiler onun gerçek yüzünü biliyordur, uygunsuz hareketleri vardır onlarada bir şey demiyorum ama sizin tanımadığınız bir çocuğa ırkçılık yapmanız komik. Evrimini tamamlayamamış izlenimi veriyor bu hareket. Sözüm size değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı