Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #151 targetatlas dedi: Yahu bu yüzden konu mu açılır? Genişletmek için tıkla... Evet?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #152 AB7SS dedi: Aynen aynen. Millete ne yediğini sormak ne zamandan beridir sosyal olmak acaba. Genişletmek için tıkla... Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Osman Tuç dedi: Maalesef gözüme gözüme sokarlarsa alaka ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? NyksWalker dedi: Dostum numaralar gözüküyor, sıkıntı çıkmasın? Genişletmek için tıkla... Dava açabilirler. m47 dedi: Numaradan bir sıkıntı çıkmaz sadece rahatsız ederler. Genişletmek için tıkla... KVKK ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri.
AB7SS dedi: Aynen aynen. Millete ne yediğini sormak ne zamandan beridir sosyal olmak acaba. Genişletmek için tıkla... Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Osman Tuç dedi: Maalesef gözüme gözüme sokarlarsa alaka ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? NyksWalker dedi: Dostum numaralar gözüküyor, sıkıntı çıkmasın? Genişletmek için tıkla... Dava açabilirler. m47 dedi: Numaradan bir sıkıntı çıkmaz sadece rahatsız ederler. Genişletmek için tıkla... KVKK ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 27 Ekim 2020 #153 EKAloji dedi: Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? Dava açabilirler. KVKK ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri. Genişletmek için tıkla... Dava açarlarsa hapis mi yatarım?
EKAloji dedi: Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? Dava açabilirler. KVKK ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri. Genişletmek için tıkla... Dava açarlarsa hapis mi yatarım?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #154 EKAloji dedi: Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? Dava açabilirler. KVKK'ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri. Genişletmek için tıkla... Evet dava açabilir ama numara zaten iletişim için var eğer rahatsız eden biri varsa bu suç zaten tacize giriyor.
EKAloji dedi: Bruh, gruptakiler haklı dedim ama sabah uykulu uykulu pek düzgün cümle kuramamışım sanırım. Gözünüze sokmak? Zorla mı dinletiyorlar? Dava açabilirler. KVKK'ya aykırı, dava açabilir numara sahipleri. Genişletmek için tıkla... Evet dava açabilir ama numara zaten iletişim için var eğer rahatsız eden biri varsa bu suç zaten tacize giriyor.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 27 Ekim 2020 #155 Raporladım silinmesi için.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.120 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #156 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #157 Sevmediğim bir söz daha, "bOŞ yAPmA!!" .
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #158 Yapman gereken şey boş yapmamak.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #159 YamukAdam dedi: Dava açarlarsa hapis mi yatarım? Genişletmek için tıkla... KVKK ihlali ciddi bir suç ama o kadar abartı olmaz.
YamukAdam dedi: Dava açarlarsa hapis mi yatarım? Genişletmek için tıkla... KVKK ihlali ciddi bir suç ama o kadar abartı olmaz.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #160 YamukAdam dedi: Raporladım silinmesi için. Genişletmek için tıkla... Dava senin üzerine olmaz o numarayı arayanın olur.Onu kendi arkadaşınla çözersin
YamukAdam dedi: Raporladım silinmesi için. Genişletmek için tıkla... Dava senin üzerine olmaz o numarayı arayanın olur.Onu kendi arkadaşınla çözersin