Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 25 Ekim 2020 #31 ÖLÜM HS cisi dedi: Hocam amaç hakkaten boş bir soru bu akşam ne yediniz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam mantı yedim canım arkadaşım sen ne yedin nasılsın napıyorsun moralin yerindemi sağlığın iyi mi?
ÖLÜM HS cisi dedi: Hocam amaç hakkaten boş bir soru bu akşam ne yediniz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam mantı yedim canım arkadaşım sen ne yedin nasılsın napıyorsun moralin yerindemi sağlığın iyi mi?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #32 ÖLÜM HS cisi dedi: Hocam amaç hakkaten boş bir soru bu akşam ne yediniz. Genişletmek için tıkla... Sadece gurubu canlandırmak ve kaynaşmak istemiştim. Artistler beni küçük düşürdüler.
ÖLÜM HS cisi dedi: Hocam amaç hakkaten boş bir soru bu akşam ne yediniz. Genişletmek için tıkla... Sadece gurubu canlandırmak ve kaynaşmak istemiştim. Artistler beni küçük düşürdüler.
Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #33 Umursama dostum genelde grupta kız olunca ergenuslar böyle davranışlar sergiliyor.
Efe0819 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 488 25 Ekim 2020 #34 YamukAdam dedi: Bana bu durumlarda cevap verilecek hazır cevaplar yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ss atabilirmisiniz nasıl konuşma tarzları var
YamukAdam dedi: Bana bu durumlarda cevap verilecek hazır cevaplar yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ss atabilirmisiniz nasıl konuşma tarzları var
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 25 Ekim 2020 #35 Blax4 dedi: Bizdede var aynen öyle Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şeyim yok ne yazık ki. Lise son sınıfım. Son 8 ay daha çekeceğim.
Blax4 dedi: Bizdede var aynen öyle Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şeyim yok ne yazık ki. Lise son sınıfım. Son 8 ay daha çekeceğim.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 25 Ekim 2020 #36 YamukAdam dedi: Sadece gurubu canlandırmak ve kaynaşmak istemiştim. Artistler beni küçük düşürdüler. Genişletmek için tıkla... O zaman başka ergenus gangsterler galiba bunlar boş verin.
YamukAdam dedi: Sadece gurubu canlandırmak ve kaynaşmak istemiştim. Artistler beni küçük düşürdüler. Genişletmek için tıkla... O zaman başka ergenus gangsterler galiba bunlar boş verin.
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #37 Boş yap. Yapmazsan sıkıntı zaten. Sadece ipin ucunu kaçırma. Ergenlerle uğraşmak zor. Kolay gelsin.
Spektrumdx3 Decapat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 236 25 Ekim 2020 #38 YamukAdam dedi: 9.sınıfa daha yeni geçtik. WhatsApp gurubu kuralı 2 hafta oldu. Daha birbirimizi tanımıyoruz. Ben sıkıldığım zaman guruba girip bugün akşam ne yediniz gibi sorular soruyorum. Ondan sonra boş yapma diye üstüme geliyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Soru gerçekten boş ama.
YamukAdam dedi: 9.sınıfa daha yeni geçtik. WhatsApp gurubu kuralı 2 hafta oldu. Daha birbirimizi tanımıyoruz. Ben sıkıldığım zaman guruba girip bugün akşam ne yediniz gibi sorular soruyorum. Ondan sonra boş yapma diye üstüme geliyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Soru gerçekten boş ama.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #39 Efe0819 dedi: Ss atabilirmisiniz nasıl konuşma tarzları var Genişletmek için tıkla... Görseniz. Artist çocuk kız için bana kes falan yazıyor. İkisi bir olmuşlar resmen.
Efe0819 dedi: Ss atabilirmisiniz nasıl konuşma tarzları var Genişletmek için tıkla... Görseniz. Artist çocuk kız için bana kes falan yazıyor. İkisi bir olmuşlar resmen.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #40 Hocam fazla sallamayın, bir bakmışsınız sıkı arkadaşlar olmuşsunuz. Ve evet arkadaşların dediği gibi grupta kız varsa böyle şeyler normal.
Hocam fazla sallamayın, bir bakmışsınız sıkı arkadaşlar olmuşsunuz. Ve evet arkadaşların dediği gibi grupta kız varsa böyle şeyler normal.