Sınıftakiler benimle uğraşıyor

En kötü ve en acımasızca yöntem ama bir yandan da en kolay yöntem, sizde başka sessiz bir çocuğa laf atın yavaş yavaş o çocuğa kayar odakları. Sonra o da Technopat'a gelip yardım ister.

Hocam böyle tipler heryerde var. Okuldaki arkadaşlarına falan güveniyorlar genelde. Çok yapılcak bir şey yok çok takmayın cevap falan vermeyin gülün geçin onlar güldüğünüzü görürse zaten devam ettirmez heralde.

En kötü ve en acımasızca yöntem ama bir yandan da en kolay yöntem, sizde başka sessiz bir çocuğa laf atın yavaş yavaş o çocuğa kayar odakları. Sonra o da Technopat'a gelip yardım ister.
O çocuğun arkası sağlamsa sıkıntı olur bence bu yöntem yapılmaz.

O zaman hiçbirşey yapma bıçaklanırsın. Devlet okulundan bir farkı yok, müdür arkadaşlara hiçbir şey yapmayacaktır yoksa maaşı düşer.
geçen senede aynı şey olmuştu disiplinli sözü geçen bir hocaya söylemiştim ondan sonra uğraşmayı bırakmışlardı

Ya onlar gibi davranıcan ya da onlardan biri olucan başka çaresi yok.

Düşük zeka seviyesine sahip varlıkların hareketleri. Kafaya çok takmayın. Diyaloğa bile girmeyin vakit kaybı ve oksijen israfı. Kendinizi derslerinize verin emin olun daha yararlı.

Burada çoğu arkadaş çıkışta döv demiş. Yazıların hepsinden çoğu klavye erkekliği. Ne kadar güçlü olursan ol üzerine 2,3 kişi birden gelirse dayak yersin. Bunun açıklaması bu. Kavga edeceksen tek kavga etme. Müdür yardımcısına da söylüyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…