O zaman hiçbirşey yapma bıçaklanırsın. Devlet okulundan bir farkı yok, müdür arkadaşlara hiçbir şey yapmayacaktır yoksa maaşı düşer.OBP ile alan bir lisedeyim.
Eve Kendi dönüyorsa merdivenden düşürün..OBP ile alan bir lisedeyim.
O çocuğun arkası sağlamsa sıkıntı olur bence bu yöntem yapılmaz.En kötü ve en acımasızca yöntem ama bir yandan da en kolay yöntem, sizde başka sessiz bir çocuğa laf atın yavaş yavaş o çocuğa kayar odakları. Sonra o da Technopat'a gelip yardım ister.
geçen senede aynı şey olmuştu disiplinli sözü geçen bir hocaya söylemiştim ondan sonra uğraşmayı bırakmışlardıO zaman hiçbirşey yapma bıçaklanırsın. Devlet okulundan bir farkı yok, müdür arkadaşlara hiçbir şey yapmayacaktır yoksa maaşı düşer.
12. sınıfım ve sınıftakiler benimle uğraşıyorlar bana laf atıyorlar. Benim tepki vermemi bekliyorlar ve bundan keyif alıyorlar. Bunu sadece bana değil öncesinde başkalarına da yapıyorlardı. 17 yaşında insanlar ortaokuldaymış gibi davranıyorlar. Bu durumda ben tepkisiz kalıyorum ama halen daha benimle uğraşıyorlar. Benimle uğraşmamaları için ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.