Siz tepki verdikçe onların hoşuna gidecektir. Tavsiyem beklemeniz yönünde olacaktır. Baktınız olmuyor mu, en kötü ihtimalle hesabını sorarsınız. Hesap soramam derseniz de müdüre gidebilirsiniz ancak pek tavsiye etmiyorum.
Kaça bileceğinin garantisi var mı ? Burada asla kavga vb olayları teşvik etmeyin , ettirmeyin. Tabi kavga da bir seçenek ama ben şuan burada git kavga et diyemem.
Kaça bileceğinin garantisi var mı? Burada asla kavga vb olayları teşvik etmeyin, ettirmeyin. Tabii kavga da bir seçenek ama ben şu an burada git kavga et diyemem
Bir tane ses kayıt cihazı al, seninle uğraşmaya başladıkların da kaydı başlat gerisi sende bir şeyler söylersin neden uğraşıyorsunuz benimle ne derdiniz var gibi ek olarak kayıt ile beraber mantıken durumu bir büyüğüne ilet okula gelsin müdürün yanında o çocuk ve seni çağırır gerekli ikazı müdür verir. Gıcık kapsada seninle uğraşmaktan vazgeçer.
Senin sınavın var ve hazırlanıyorsun diye düşünüyorum. Derslerde dikkatlice hocayı dinleyip, teneffüslerde soru çözüp, sürekli hocaların peşinde hocam sorum var diyerek koşarken seninle uğraşsalar bile dikkatini çekmez sanırım. Hem onlar da baktılar ilgi görmüyorlar bırakırlar.