Sınıftakiler benimle uğraşıyor

Siz tepki verdikçe onların hoşuna gidecektir. Tavsiyem beklemeniz yönünde olacaktır. Baktınız olmuyor mu, en kötü ihtimalle hesabını sorarsınız. Hesap soramam derseniz de müdüre gidebilirsiniz ancak pek tavsiye etmiyorum.

Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır. Takarlar bıçağı eve giderken fark edersin. Kavganın kazanan

Kavga da adam bıçak çıkarırsa en iyi seçenek olduğunu görürsün reis

Kaça bileceğinin garantisi var mı? Burada asla kavga vb olayları teşvik etmeyin, ettirmeyin. Tabii kavga da bir seçenek ama ben şu an burada git kavga et diyemem

Öyle bıçak taşıyan keko tipler değiller ama ben kavga taraftar bir insan değilim zaten

Bir tane ses kayıt cihazı al, 🙃 seninle uğraşmaya başladıkların da kaydı başlat 🧐 gerisi sende bir şeyler söylersin neden uğraşıyorsunuz benimle ne derdiniz var gibi ek olarak kayıt ile beraber mantıken durumu bir büyüğüne ilet okula gelsin müdürün yanında o çocuk ve seni çağırır gerekli ikazı müdür verir. Gıcık kapsada seninle uğraşmaktan vazgeçer. 🤨

Senin sınavın var ve hazırlanıyorsun diye düşünüyorum. Derslerde dikkatlice hocayı dinleyip, teneffüslerde soru çözüp, sürekli hocaların peşinde hocam sorum var diyerek koşarken seninle uğraşsalar bile dikkatini çekmez sanırım. Hem onlar da baktılar ilgi görmüyorlar bırakırlar.

Ne bu böyle şiddet içerikli cevaplar, tavsiyeler. Bu yaşta başına bela açsa daha mı iyi?

Takmayın, bazılarına cevap verin. Zaten 12. sınıfsınız hocaların peşinden ayrılmayın, soru sorun. 🙂

Hocam bu herifler dersi sabote ediyorlar. Daha ağır dil kullanmak isterdim ancak topluluk içindeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı