Sınıftan nefret ediyorum

Aynen kardeşim benim disipline gider disiplinde çok işe yarar. Bir tutanak veli çağırması ufak bir göz boyama sonra yallah. Amerika değil burası Türkiye liyakat kıdemi geçeli yıllar oldu.

Niye buna bu kadar yakındın ki? Biz de yapıyoruz. Bize de yapıyorlar. Samimiyeti gösterir bu. Birbirirmize vurduğumuz hepimiz çok yakın çevremizden.

Kardeşim bunları dinleme müdüre git sınıfını değiştir.
Karşılık verirsen ölümüne döverler.

Niye buna bu kadar yakındın ki? Biz de yapıyoruz. Bize de yapıyorlar. Samimiyeti gösterir bu. Birbirirmize vurduğumuz hepimiz çok yakın çevremizden.
Zorbalık bu rahatsız olduğu halde yapması.

Aynen kardeşim benim disipline gider disiplinde çok işe yarar. Bir tutanak veli çağırması ufak bir göz boyama sonra yallah. Amerika değil burası Türkiye liyakat kıdemi geçeli yıllar oldu.
Amerika değil evet ama sen çok Amerikan filmi izlemişsin sanırım. Okulundaki kabadayıya yumruk atmayı denesene bak hayatın ne kadar mükemmel bir hal alıyor.

Madem rahatsız oluyorsun burada ne kadar tavsiye alabilirsin ki. Çoğu bu durumu yaşamıyor veya benim gibileri de birbirimize yaparak eğleniyoruz. Sesini çıkartamıyorsan bu senin sorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…