Sadece AKP seçmeni olduğu için insanlarla iletişimini kesiyorsan şu ana kadar onların fikirlerine biraz olsa önem verip incelediğini düşünmüyorum. ''İnsanları sadece düşünce şekillerine göre yargılayıp aynı zamanda da savundukları düşüncenin tam olarak ne olduğunun farkında olmamak çok üzücü.'' herhâlde senin için AKP seçmenini sosyal medyada tanımlarken kullanılacak bir cümle.
---Berkecan, Pelinsu gibi davranan insanlar
---Cahil çomarlar (şimdi gelip de "sen kimsin de x seçmenini kötülüyorsun demeyin araştırmadan, kaynağını bilmeden sallayan insanlar anlamında kullandım)
---Normalde yanına bile uğramazken işi düştüğünde" kanka "ayağı yapanlar
---Kibirli insanlar
---Korecan ve Alper Erözer mi neyse işte onun fanları
---Baba parasıyla hava atan çocuklar (senin bile değil niye hava atarsın ki?)
---Vatan Hainleri
---Dolandırıcılar veya benzeri işleri yapanlar.
Herhalde çoğunu yazdım .
Ankara'dan Diyarbakır'a okul okumaya gelen biri olarak söylüyorum. Diyarbakır'da her yerde bunlardan bulabilirsiniz. Ama bu tarz insanların yanında gayet bilinçli insanlar da var açıkçası.