Sinir Olduğunuz Tipler

Din tüccarları.
Cahilliğini kabul etmeyenler.
Cahil insana kızmak mantıksız, sinir olmakta. Ama cahil olup kendini bilgili ve yeterli göstermeye çalışanlar beni deli ediyor. :D

giphy.gif
 
Geyik muhabbet hariç, önemli konularda vesaire sözümü kesen insanları sevmiyorum. Bir de çocuğuna oyun-film-dizi açısından yaşına uygun olmayan, saçma sapan şeyler izletip-oynatıp, çocuğunun sosyal hayatında psikolojisini kötü etkileyen ve dikkat dağınıklığı yaratılmasını sağlayan ebeveynlerden rahatsızlık duyuyorum.

Mesela yakın zamanda akrabalarımız misafirliğe geldi ve zannımca çocukları ile pek ilgilenmeyen bir aile. Çünkü erken yaşta eline cihazı vermişler ve sanırım sürekli olarak zombi-savaş oyunu oynatmışlar. Küçük çocuk o oyunlardan kötü etkilenmiş. Oturduğu yerde boşluğa yumruk sallaması ve sürekli, "Bana savaş oyunu açar mısınız?" demesi, isteği gerçekleşmediği saniyede bağırması, ağlaması ve sinirlenmesi uygun/normal bir davranış değildi. O yaşta İngilizce öğrenmeye çalışsa ya da zeka oyunlarına yönelse, yahut çocukların anlayabileceği şekilde bilimi takip etse, fena olmazdı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı