Sinir problemi ve aşırı duygusallık

Şu devirde bir insanın bizi sevdiğinden emin olmak çok zor ya. En azından benim için. Ben zaten olamıyorum da. Siz olmayı nasıl başarıyorsunuz ?
İlk önce kendime güveniyorum. İnsanları gözlemliyorum. Genelde sinirli anlarında yada çıkar ters düştüğü zaman insanlar gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Öyle ayırt ediyorum.

İlk önce kendime güveniyorum. İnsanları gözlemliyorum. Genelde sinirli anlarında yada çıkar ters düştüğü zaman insanlar gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Öyle ayırt ediyorum.
Bunu bende yapıyorum açıkçası ama uzun arkadaşlıklarda gözlemler yetmiyor.

Bunu bende yapıyorum açıkçası ama uzun arkadaşlıklarda gözlemler yetmiyor.
12 senelik 5 senelik arkadaşlarım var. Zamanla çoğu ile iletişimin kesiliyor. Okul, iş hayatı ve evlilik derken arkadaşın azalıyor.

Var ya aynı ben . Birisi bana ana bacı yapınca başlıyorum sülaleden . Ya da çok emek verip yaptığım bir şeyi küçümseyince kan beynime sıçrıyor. Çözümleri ben de bekliyorum.

"İnsanların beni düşünmesini ve önemsemesini çok önemsiyorum." Neden insanların sizi düşünmesini istiyorsunuz? Yani sıkıntı burda gibi.

Kardeşim sakın bu sorunu içine atma. Bir Psikiyatri'ye danış. Bana ilaç verdi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…