Sinirden anakart parçaladım

O da bir şey mi ben sinirden laptopun ekranına yumruk atmıştım.

O da bir şey mi bende sinirlendiğimde sistemin hiçbir parçasına zarar veremiyorum.

Benim PC de hala disket sürücü var. Arada bir temizlik te yapıyorum. İhtiyaç yok ama çalışan bir ürünü niye atayım.
Anakarta yıldırım çarpmış, işlev görmez hale gelmiş. O yüzden de @321147 anakartı parçalama girişiminde bulunmuş.

DDR2 bir anakartı 4 ay önce arızalı bir durumdan çalışır bir duruma getirmiştim. Gayet de eglenceliydi. Bunu yapan arkadaşın aklında başka bir problem var. Yaklaşık 6 yıldır çok detaylı elektronik araştırıyorum bir sürü tecrübe edindim. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Anakart parçalamak nedir ya? Görsellerden anladığım kadarıyla anakart Micro ATX 5 fazlı H61 chipset Dual DIMM bir orta segment mobo. Bu anakartla derdi tasası olan tek bu arkadaş sanırım. Daha fazla konuşmaya gerek yok. Haliyle burası bir forum, aynı şeyi RTX 4090 Ti versiyonu da gelebilirse takipteyiz. Hayatta kaçırmayız siz rahat olun. 🤬

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 bir anakartı 4 ay önce arızalı bir durumdan çalışır bir duruma getirmiştim. Gayet de eglenceliydi. Bunu yapan arkadaşın aklında başka bir problem var. Yaklaşık 6 yıldır çok detaylı elektronik araştırıyorum bir sürü tecrübe edindim. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Anakart parçalamak nedir ya? Görsellerden anladığım kadarıyla anakart Micro ATX 5 fazlı H61 chipset Dual DIMM bir orta segment mobo. Bu anakartla derdi tasası olan tek bu arkadaş sanırım. Daha fazla konuşmaya gerek yok. Haliyle burası bir forum, aynı şeyi RTX 4090 Ti versiyonu da gelebilirse takipteyiz. Hayatta kaçırmayız siz rahat olun. 🤬

RTX 4090 Ti versiyonu sıkar hocam bu ekonomide biraz. Ben bilgisayarda bir parça kıracamda babam beni eve almaz it yerine sokakta yatırır(!)🤣

Elime anakart battı. Sinirden parçaladım. Nasıl olmuş?

Eki Görüntüle 1475017

Eki Görüntüle 1475018

Eki Görüntüle 1475019

Eki Görüntüle 1475021

Anakart üzerinde yapılan deneyler:

• Üstünde zıpladım.
  • Dezenfektan ve gres yağı sürdüm.
  • Üstünden araba ile geçtim.
  • 6 metreden aşağı attım.
  • Balyoz ve levye ile vurdum.

Hocam aynısını RTX 4090 Ti üzerinde bekleriz sabırsızlanıyoruz.

@321147 az bile olmuş. Elinize bakmasını cezasını ödemesi gerekliydi, ben olsam direkt tırlar geçerdim üstünden(!)

Hocam sizden RTX 4090 Ti'lı sistem parçalama videosu bekliyorum savırsızlanıyoruz tüm Technopat üyeleri olarak(!)🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı