Sinirden anakart parçaladım

Aklıma takılan bir şey var. Pertinans levha üzerindeki elemanların lehimini eritip parçaları tamirciler stok için almıyor mu veya başka değerlendirme şekli yok mu? Geri dönüşümcülerin yaptığı tek şey kırmak ve ufalamak. Değerlendirme değil yani.

Hocam bana da geçen monitör elime battı sinirlendim komşunun balkonuna fırlattım sonra pencereyi kapatıp hiçbir şey olmamış gibi devam ettim hayatıma (!)

Hocam gerçekten tanıdığım çok iyi psikologlar var size yardımcı olabilirim. İroni yapmıyorum.

Nasıl da iyi itiraf atıyorsun. Tamir etmesini ben de biliyorum havalı havya seyim var devreleri değiştirmesine değiştirirdim ama PCB yanmıştı.

RTX 4090 Ti versiyonu sıkar hocam bu ekonomide biraz. Ben bilgisayarda bir parça kıracamda babam beni eve almaz it yerine sokakta yatırır(!)

Hocam aynısını RTX 4090 Ti üzerinde bekleriz sabırsızlanıyoruz.

Core 2 Duo kullanıyorum hocam Core 2 Duo'yu öpüp başımıza koyuyoruz ben ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum bunu yapan adam net psikolojik destek alıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…