HakikatenDr. Fuchs dinleyen birinden beklemediğim hareketler...
Ses çıkmasın diye ısırdım yoksa masayı yumruklardım zaten kırılcağı aklıma gelmemişti zamanında sürekli telefonu ısırmışlığım var çünküYa yani yumruk atmayı anlarım da ekranı ısırmak nedir?![]()
Dostum annen yada varsa kardeşin onlarıdamı dışarı çıkartıyor. Sizin ev değişik geldi bana.benim bilgisiyara bakmaz kendi pcsisi var şahsen ama odaya baskın atma durumu sıkıntı olabilir
hayır babam temizlik yaparken evde kimseyi istemiyor dışarı çıkartıyor ben de temizliği bitirene kadar dışardaydım ne yapyım eve gelincede böyle bir şey diyince sinir oldum daha yeni gelmişim bismillah yani
Ya yani yumruk atmayı anlarım da ekranı ısırmak nedir?![]()
Annem kardeşim falan yok ayrılar eskiden annem yapardı temizliği zaten neyse bunları boşverDostum annen yada varsa kardeşin onlarıdamı dışarı çıkartıyor. Sizin ev değişik geldi bana.![]()
Hocam Soğuk mevsimmi dinliyordunuz gaza geldiniz?Hakikaten
Ses çıkmasın diye ısırdım yoksa masayı yumruklardım zaten kırılcağı aklıma gelmemişti zamanında sürekli telefonu ısırmışlığım var çünkü
Hayır yatıyordum telefondada rap show flowart açıktıHocam Soğuk mevsimmi dinliyordunuz gaza geldiniz?![]()
Konuyu takibe aldım ısırmanın ayrıntılarını merak ediyorum.
- Farklı ısırmalar da var mı hayatınızda mesela trafikte önünüze kırdıklarında direksiyon ısırma gibi?
- Isırmayı en yakın nesneye mi yapıyorsunuz yoksa özel bir diş zevkiniz var mı?
- Bir oyun için ekranı ısıran yapınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Çocukluğunuzda aileniz elinizden oyuncaklarınızı mı alıyordu ısırmayınız diye?
Keşke becerebilseydim.Isırmamalısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.