Sinirden laptop ekranını ısırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim bilgisiyara bakmaz kendi pcsisi var şahsen ama odaya baskın atma durumu sıkıntı olabilir

hayır babam temizlik yaparken evde kimseyi istemiyor dışarı çıkartıyor ben de temizliği bitirene kadar dışardaydım ne yapyım eve gelincede böyle bir şey diyince sinir oldum daha yeni gelmişim bismillah yani
Dostum annen yada varsa kardeşin onlarıdamı dışarı çıkartıyor. Sizin ev değişik geldi bana. 😁

Konuyu takibe aldım ısırmanın ayrıntılarını merak ediyorum.
  • Farklı ısırmalar da var mı hayatınızda mesela Oyunda kızınca fareyi ısırma gibi?
  • Isırmayı en yakın nesneye mi yapıyorsunuz yoksa özel bir diş zevkiniz var mı?
  • Sinirlendiğinizdeki ısırma eyleminizi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
  • Çocukluğunuzda aileniz elinizden oyuncaklarınızı mı alıyordu ısırmayınız diye?

Konuyu takibe aldım ısırmanın ayrıntılarını merak ediyorum.
  • Farklı ısırmalar da var mı hayatınızda mesela trafikte önünüze kırdıklarında direksiyon ısırma gibi?
  • Isırmayı en yakın nesneye mi yapıyorsunuz yoksa özel bir diş zevkiniz var mı?
  • Bir oyun için ekranı ısıran yapınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
  • Çocukluğunuzda aileniz elinizden oyuncaklarınızı mı alıyordu ısırmayınız diye?
:D Hayır normalde ısırmıyorum, sövüyorum veya masayı yumrukluyorum ama ses çıkacağı için yapamadım.
Isırmamalısın?
Keşke becerebilseydim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı