Sinirden laptop ekranını ısırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emin olun ben sizden daha kötü durumdayımdır, ama son zamanlarda düzelmeye başladım. Bi ara dolap kapağına kafa atmıştım, içine çökmüştü, Yastığı parçalamıştım. Yani bildiğin Pitbull gibiydim. :D
İlkokuldayken ödevlerimi aksatırdım hep. Annem öğrendi bu durumu. Hafta sonu Pc yasak dedi. Bende acayip agresif zamanlarım. Evimin koridorunun sonu odama çıkıyor dolapta tam kapının dibinde. Koştum okul tişörtümle birlikte arma vardı o zaman tamda dolapa uçan tekme attım. Yere düşerken gözüme geldi arma. Hem 1 günlüğüne kör oldum ve ayak bileğim yamuldu.🤣

İlkokuldayken ödevlerimi aksatırdım hep. Annem öğrendi bu durumu. Hafta sonu Pc yasak dedi. Bende acayip agresif zamanlarım. Evimin koridorunun sonu odama çıkıyor dolapta tam kapının dibinde. Koştum okul tişörtümle birlikte arma vardı o zaman tamda dolapa uçan tekme attım. Yere düşerken gözüme geldi arma. Hem 1 günlüğüne kör oldum ve ayak bileğim yamuldu.🤣
Friendly fire. 🤣

Tavuk döner yiyin, cam parçaları ağzınıza batmasın.

Yazacak bir şey mi bulamadın.
Bir de Bolu'lu patlıcan arkadaşım vardı hocam. Onu da foruma getireceğim inşallah.:D.

Hahahahahahahahaahha çok iyiydi.
Bende 12 yaşında Clash royalde devamlı kaybettim diye tabletin ekranını ısırmıştım ekran tuz olmuştu.

Nulls Royale indir öyle bir sorun kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı