Sinirim hakaret yüzünden bozuldu

jeffington

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, bugün Twitter'da gezinirken gündemde belirli kesimin Mustafa Kemal Atatürk'e küfür ettiğini gördüm. Şu an sinirden kafayı yiyeceğim. Gerçekten bu insanlar akıllanmazlar gibi duruyor. Bir de Atatürk'e küfür edip üstüne lanet okuyan cahil psikopatlar gördüm. Düşünsenize evinizde oturuyorsunuz, rahat ve sakin bir şekilde internette takılırken bu tür insanlar birden sizi sinir küpüne çeviriyor. Ya arkadaşım tamam Atatürk'ü sevmeyebilirsin ama bari saygı duy be!

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet ortamı troll dolu. Saçma kişiler için keyfinizi bozmayın. Twitter'da hakaret eden hakaret edene zaten. Ben elimden geldiğince filtre uyguluyorum ve gördükçe şikayet ediyorum, engelliyorum, raporluyorum.

Maalesef sosyal medyada insanlar çok çirkinleşiyor. Daha kötüsü, bazıları bunları bilerek, ortamı karıştırmak için yapıyor. Umarım bu insanlardan arınır toplum.

Ad3333sız.jpg

Buraya şikayet etmeyi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar, bugün Twitter'da gezinirken gündemde belirli kesimin Mustafa Kemal Atatürk'e küfür ettiğini gördüm. Şu an sinirden kafayı yiyeceğim. Gerçekten bu insanlar akıllanmazlar gibi duruyor. Bir de Atatürk'e küfür edip üstüne lanet okuyan cahil psikopatlar gördüm. Düşünsenize evinizde oturuyorsunuz, rahat ve sakin bir şekilde internette takılırken bu tür insanlar birden sizi sinir küpüne çeviriyor. Ya arkadaşım tamam Atatürk'ü sevmeyebilirsin ama bari saygı duy be!

O değil ben ateistlere sinir oluyorum oyun oynuyorum, geliyor Allah'a küfür ediyor.
Sen inanmıyorsun ama benim inancıma niye küfür ediyon?
Bilgisayar ortamı karşı karşıda değiliz.
Ben daha sinir oluyorum, bilgisayar yeni olmasa kıracağım fareyi sıkıyom sinirden.

Son düzenleyen: Moderatör:
O değil ben ateistlere sinir oluyorum oyun oynuyorum geliyor Allah'a küfür ediyor.
Tamam cahil sen inanmıyorsun ama benim inancıma niye küfür ediyon
Bilgisayar ortamı karşı karşıda değiliz.
Ben daha sinir oluyorum bilgisayar yeni olmasa kıracağım fareyi sıkıyom sinirden.
Haklısın tamam ama cahil olduğunu nereden çıkardın kanka?

Hedefe giden amaçta yapmayacakları şey yok. Her türlü provokasyona karşı sakin kalmak günü geldiğinde hepsinin cevabını oy kullanacağınız zaman sandıkta vermek bunlara en büyük ceza olur. Başka türlü karşı yöntemler mevcut sistemin devamı adına ekmeklerine yağ sürecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı