Sinirlendiğiniz Zaman Ne Yapıyorsunuz?

Sinirlendiğim yere, kişiye göre değişir. Eğer tepkimi belli edemeyecek bir yerdeysem soğuk kanlı durup sinirimi sonradan sert davranışlarla(boş kağıda kalemin ucunu kırana kadar bastırmak gibi) kendi kendime çıkarırım. Yok rahatça sinirlenebileceğim bir an ise önüme gelene ağzının payını fazlasıyla veririm. Tabii genelde sakin tabiatlı ama bir anda sinirlenen ve bir anda yatışan bir insan olduğum için sinirlenince aşırı tepki gösterince pişman olurum. Mesela bugün arkadaşıma bir anda sinirleniverdim ve sırtına bir tane tokat çaktım. Ama 2 dakika sonra yalvar yakar kendimi affettirmeye çalıştım. Yani biraz tutarsız sinirleniyorum. Kişisine ve yerine göre davranışlar sergilemem benim de hoşuma gitmiyor fakat sinirlenince bazen ben de kendimi kontrol edemiyorum.

Konuya göre farklılık gösteriyor. Günlük olaylardan kaynaklı sinirlenmeler saman alevi gibi. Hatta 3-5 saniye elimi sıkınca geçer. Ama hayvanlara işkence yapan veya milli değerlere dokunulunca 40 yılda geçse içimdeki kin geçmiyor. Ancak o kişiye zarar verirsem geçer.

Sinirlenmiyorum hiç. Gerçekten beni sinirlendirmek çok zor ama oldu da bir şekilde sinirlendim gözüm dönüyor. Yine de dediğim gibi aşırı zor

Sevdiğim birisine filan zarar verilmesi lazım ancak.

Yemek yiyorum yemek yemeyi çok sevdiğim için sonra arabayı alıp biraz turluyorum(biraz dediysem 40-50 km boş boş gidiyorumdur)sonrasında ise bilgisayarda geçiriyorum zamanımı. hele ki şarkı genelde uzak doğu dinlerim nedeni sakinleştiriyor çoğu şarkısı Lac troi son tung m-tp dinliyorum sinirlerimi atıyor nedensizce.
ayrıca kilolu değilim günde ortalama 2 bütün tavuk 12 yumurta yiyorum diğerleride normal yemeklerden ama farklı geneli. farklı mutfak yemeklerini tatmayı severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…