Sinirlendiğiniz Zaman Ne Yapıyorsunuz?

Dosya Ekleri

• sd.png
    sd.png
    143,8 KB · Görüntüleme: 70
Hayat şartları itibariyle sürekli alttan alan taraf olduğum için sinirlerimi törpüledim gibi bir şey oldu. Nedense artık sinirlenemiyorum. Annem de zaten dünyadaki en anlayışlı ve en sakin evlat olduğumu söylüyor. :D Tabi bir şey illa hoşuma gitmeyebilir, sinirlenebilirim ama bunu yıllardır hiç hissettirmişliğim yoktur. Ama yine de sinirlenirseniz hayal kurun ve ne yapmaktan zevk alıyorsanız, onu yapın derim. Mesela şarkı dinlemek o an iyi gelebilir.

Açıkcası ben sinirlendiğimde gözlerim doluyor ama illa ki o sinirimi çıkaracak şeyler buluyorum. Eğer sinirlendiğim kişi nazım geçen biriyse agresifleşip vurduğum oluyor ama aile içinden biri, sevgilim ya da aram da mesafe olan kişiyse genelde susup sonradan onu bir zaafından vurarak sinirimi alıyorum. Kinci biriyim ama bana dokunmazlarsa iyi bir insanım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı