Sinirlendiğiniz Zaman Ne Yapıyorsunuz?

Giriyorum Lol, alıyorum Khazix'i bam bam bi ona bi buna atlıyorum. Şaka bir yana sinirlenmem çok zor, sinirlenince kimseyi tanımayan tiplerdenim. Hayatımda 3 4 kere gerçekten anca sinirlendim.
Rengar mainim, tatlı bir nefret besliyorum kha'zix oyuncularına karşı

Hayat şartları itibariyle sürekli alttan alan taraf olduğum için sinirlerimi törpüledim gibi bir şey oldu. Nedense artık sinirlenemiyorum. Annem de zaten dünyadaki en anlayışlı ve en sakin evlat olduğumu söylüyor. Tabi bir şey illa hoşuma gitmeyebilir, sinirlenebilirim ama bunu yıllardır hiç hissettirmişliğim yoktur. Ama yine de sinirlenirseniz hayal kurun ve ne yapmaktan zevk alıyorsanız, onu yapın derim. Mesela şarkı dinlemek o an iyi gelebilir.

LOL'de sinirlenmek istemiyorsanız sadece eğlence Modlarını oynayın. Elmastim sinir, dert tesa. Dereceliyi bıraktım keyfim gıcır gıcır.

Sinirlerimi aldırdığım için sorun olmuyor. Bişi yapmıyorum

Açıkcası ben sinirlendiğimde gözlerim doluyor ama illa ki o sinirimi çıkaracak şeyler buluyorum. Eğer sinirlendiğim kişi nazım geçen biriyse agresifleşip vurduğum oluyor ama aile içinden biri, sevgilim ya da aram da mesafe olan kişiyse genelde susup sonradan onu bir zaafından vurarak sinirimi alıyorum. Kinci biriyim ama bana dokunmazlarsa iyi bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…