Sinirlendiğinizde ve Üzüldüğünüzde Nasıl Rahatlarsınız?

AsjasFıdas1000

Hectopat
Sinirlendiğinizde veya üzüldüğünüzde nasıl rahatlıyorsunuz?
Bana soracak olursanız şiir dinliyorum. O kesmezse sabaha kadar Kemal Sunal'ın filmlerini izliyorum ve gerçekten de rahatlıyorum. :)

Deşarj olmak için kendinize özgü bir yönteminiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bass Arttırma Rehberi
2-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
veya diğer trap şarkılar.

Şahsen sinirlendiğim şey hayat'ın yaşattığı sinir,üzüntü ise takmamaya iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Kafamı dağıtmak için kitap okurum ya da video izlerim. Ancak gelelim bir oyun yüzünden sinir oluyorsam özellikle mp :) koltuğuma biraz yumruk atarım o anki öfke ile. Sakin biriyimdir ancak oyunlar bozuyor.

Şahsen sinirlendiğim şey hayat'ın yaşattığı sinir,üzüntü ise takmamaya iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Kafamı dağıtmak için kitap okurum ya da video izlerim. Ancak gelelim bir oyun yüzünden sinir oluyorsam özellikle mp :) koltuğuma biraz yumruk atarım o anki öfke ile. Sakin biriyimdir ancak oyunlar bozuyor.

Oyun eğlenmek için oynanılır. Çok oyunculu oyunları bırakmanızı öneriyorum. Ben bıraktım, rahatladım. :) Çok oyunculu oyunları bıraktığınızda, tek oyunculu oyunlara geçersiniz ve bir süre sonra oyun oynamaktan sıkılırsınız ve tamamen bırakırsınız. Bu da oldukça güzel bir şey. Tabi yinede karar sizin.

1- Bass Arttırma Rehberi
2-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
veya diğer trap şarkılar.

İlk defa dinledim benimde hoşuma gitti. Rahatlamak için dinlemem ama bi' şeyle uğraşırken, yazı yazarken falan iyi gider. :)

Biraz garip gelebilir ama hem sinirlendiğim hem de üzüldüğüm zaman Müslüm Gürses dinlerim. Acayip rahatlatıyor ve içimi kıpır kıpır bir huzur kaplıyor dinledikten sonra... Yıllardır dinlerim kendisini belki çocukluğumun anıları onda saklı olduğu içindir. 15-20 yaş arasındayken bütün düşüncelerimi Müslüm Baba'nın şarkılarının içinde kaybolurken şekillendirdim. Dinlerken ilk 10 dakika biraz hüzünlediriyor ama sonra gülerek şarkılarını söylerken buluyorum kendimi. Tabiri caizse kendimden geçtiğim için olabilir. [emoji4]

Öncelikle kolay kolay bir şeye üzülmüyorum. Ama sinirlenince işler değişiyor. Mesela en son kitaplık olarak kullandığım dolabın kapağını boydan boya kırdım (tekme + yumruk ile) , daha iyi oldu, zaten kapısı gıcırdıyordu. :D Şimdi elimi uzattığım gibi istediğim kitabımı alıyorum.

Öfkemi kontrol etmeyi biliyorum fakat hasta olursam etrafı kırıp dökesin geliyor. 40 dakika geçmeden rahatlayamıyorum, tansiyonum çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı