Sinirlenemiyorum

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Sinirlenmem gereken laf etmem gereken yerde sinirlenip de bir şey yapamıyorum. Bazen de sinirlenip içime atıyorum. Mesela bugün direksiyon yazılı sınavına girdim kaldım çok sinirliyim ama nasıl atacağım sinirimi bilmiyorum. Yastık mı döveyim dışarıdan yemek mi yiyeyim bilmiyorum ve sinir oluyorum.

Sinirlenmem gereken laf etmem gereken yerde sinirlenip de bir şey yapamıyorum. Bazen de sinirlenip içime atıyorum. Mesela bugün direksiyon yazılı sınavına girdim kaldım çok sinirliyim ama nasıl atacağım sinirimi bilmiyorum. Yastık mı döveyim dışarıdan yemek mi yiyeyim bilmiyorum ve sinir oluyorum.
Eski konularınıza da baktığımız zaman sizde ben öz güven eksikliği, çekingenlik görüyorum.

Genelde sinirini birşeyden çıkarmak yerine sakin kalmaya çalışmak zaten daha iyidir. Direksiyon yazılı sınavından kaldın diye niye sinirini birşeylerden çıkaracaksın? Hayatın sonu değil, istediğin kadar sinirlen istediğin kadar sinirini birşeylerden çıkar olaylar değişmeyecek. Hatta stres yaptığın için sen farketmesen de sağlığına zararı olacak. Hayatta genel olarak birşeyleri değiştirmeyen şeyler yapılmamalı.

Eski konularınıza da baktığımız zaman sizde ben öz güven eksikliği, çekingenlik görüyorum.
Evet hep içime attım her şeyi ve bunda o içime attığım şeyin siniri çok belirgin.
Genelde sinirini birşeyden çıkarmak yerine sakin kalmaya çalışmak zaten daha iyidir. Direksiyon yazılı sınavından kaldın diye niye sinirini birşeylerden çıkaracaksın? Hayatın sonu değil, istediğin kadar sinirlen istediğin kadar sinirini birşeylerden çıkar olaylar değişmeyecek. Hatta stres yaptığın için sen farketmesen de sağlığına zararı olacak. Hayatta genel olarak birşeyleri değiştirmeyen şeyler yapılmamalı.
Hocam dediğiniz doğru ama hep içime ata ata peygamber sabrı yok kimsede yani. Tek direksiyon sınavı değil bu sınava çalışacağım diye matematik sınavına çalışmadım başka bir derse de çalışmadım 1 haftadır hep bu sınava çalışıyorum. Stres benim hayatımın genelinde var hocam. Haklısınız ama bendeki bu sinirde ya bir şeyden çıkacak yada bir insandan, son günlerde biraz sinirliydim bu olayda yaşanınca çok farklı şeyler düşündüm.

Sinirini atmak istiyorsan dövüş kulubune yazılabilirsin ama ilk başlarda dayağını temiz yersin.

Evet hep içime attım her şeyi ve bunda o içime attığım şeyin siniri çok belirgin.

Hocam dediğiniz doğru ama hep içime ata ata peygamber sabrı yok kimsede yani. Tek direksiyon sınavı değil bu sınava çalışacağım diye matematik sınavına çalışmadım başka bir derse de çalışmadım 1 haftadır hep bu sınava çalışıyorum. Stres benim hayatımın genelinde var hocam. Haklısınız ama bendeki bu sinirde ya bir şeyden çıkacak yada bir insandan, son günlerde biraz sinirliydim bu olayda yaşanınca çok farklı şeyler düşündüm.
Sinirlendiğim için masraf yiyorum. Sinirlenmeni yenmek istiyorsan abdest alın falan diyorlardı. Ama bende hiç bir işe yaramıyordu. Bir keresinde küçükken Brawl Stars'da kupa kaybettiğim için bomba gibi monitöre kulaklık fırlatıp kırmıştım.

Sinirini atmak istiyorsan dövüş kulubune yazılabilirsin ama ilk başlarda dayağını temiz yersin.
Doğru olabilir ama zaten vücut geliştirmeye gidiyorum. Bunada giderim dayak yerim ama zaman nasıl bulcam hocam? Bir de kurs var mı öğrenmem lazım.

Doğru olabilir ama zaten vücut geliştirmeye gidiyorum. Bunada giderim dayak yerim ama zaman nasıl bulcam hocam? Bir de kurs var mı öğrenmem lazım.

Yaşadığın şehirden googleya yazarak araştır sana yakın olanları. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama büyük şehirlerde çok var. Önerim mma kursu araman. Bazıları sadece küçükler için ama illa bulursun.

Çok basit. Neyden keyif alıyorsan onu yapacaksın. Bunu biz bilemeyiz sen bilebilirsin. Yaptığın bir hatadan dolayı kendine sinirliysen nasıl o hatayı yaptığını ve bir daha yapmamak için ne yapman gerektiğini düşünebilirsin. Ama önce biraz zaman ver kendine. Oyun oyna, yemek ye, biraz çikolata yada dondurma ye, aç güzel bir film izle ne bilim.

Başkasına karşı yapmaya çalışıyorsan şunu unutma sinirlenen insan kontrolünü kaybeder ve yapmak istemeyeceği şeyler yapar. Kontrolsüz sinir hiç iyi bir şey değildir.

Bazen karşı taraf sinirlenir sen öyle sakin kalırsın ki adamı sen sinir edersin :)

Bu yüzden sinirlenmek aslında yapmak isteyip yapamadığımız şeyden dolayı olur. İstediğimize ulaşamadığımız için olur. Bunun da tek yolu istediğimize ulaşmanın yollarını bulmaktan geçiyor.

Her zaman elde olan bir şey değildir elbette. Olgunlaşınca daha az sinirlenmeye başlarız. Başarılı oldukça daha da azalabilir. Bizi en çok başka insanlar sinirlendirir yada kendi beceriksizliğimiz.

Bazen de tansiyonumuz yükselir farkına varmayız hatta belki de yüksek tansiyon hastası olup bunun farkında değilizdir. Sadece bu yüzden gereksiz sinirlendiğimi biliyorum. Bir çok kişinin de tansiyonunun farkında olmadığını biliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı