Bu gibi şeylere zaten sinirlenmek gereksiz hakaretini sana iade ediyorum da geç ne uğraşıcan.Polat alemdar olmak istiyorum demedim. Belli ki sinirli birisiniz insanın anasına sövülünce ve sinirlenmeyince ne kadar kötü olduğu bilmiyorsunuz.
Bu gibi şeylere zaten sinirlenmek gereksiz hakaretini sana iade ediyorum da geç ne uğraşıcan.Polat alemdar olmak istiyorum demedim. Belli ki sinirli birisiniz insanın anasına sövülünce ve sinirlenmeyince ne kadar kötü olduğu bilmiyorsunuz.
Karşı takımdaki tüm oyuncular "TOXİC" olunca da mı sinirlenmiyorsun. Ya da keşke daha erken basssaydım dediğinde de mi? Sokakta yada evde tabiri caizse "fırlatma" yerinde durmayan gıcık veletler de mi sinirlendirmiyor.Polat alemdar olmak istiyorum demedim. Belli ki sinirli birisiniz insanın anasına sövülünce ve sinirlenmeyince ne kadar kötü olduğu bilmiyorsunuz.
hayırKarşı takımdaki tüm oyuncular "TOXİC" olunca da mı sinirlenmiyorsun. Ya da keşke daha erken basssaydım dediğinde de mi? Sokakta yada evde tabiri caizse "fırlatma" yerinde durmayan gıcık veletler de mi sinirlendirmiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.