Sinirlenince ağlamak

Attığın iftirayı sil.

Evet gıcıklığımdan oluyor aslında, ilk okulda bir çocuk kafama oyuncak fırlatmıştı daha sonra onu dövmüştüm canım yanmamıştı ama sinirden ağlıyordum çok utanmıştım.

Hayatımda 1 kere kavga ettim çocuğun dişi kırıldı bu yüzden bir daha etmedim sinirimi hep içimde tuttum çoğu zaman sinirlenince bende de oluyor.

Sinir olduğunuz kişinin aklınıza gelen tüm değerlerine küfür etmek tüm sinirinizi alır hocam. Tavsiye değildir ama deneyebilirsiniz.

Bu durum çok normal, büyük ihtimalle kavgacı bir kişiliğiniz yok, uzlaşmayı daha çok seviyorsunuz ve haksızlığa katlanmıyorsunuzdur. En kesin çözümü bu kişilik özelliklerinden vaz geçmek olacaktır, peki değer mi
ama anı kurtarabilirsiniz çok basit bir şekilde. Konsantre olun ve işin ciddiyetini kavrayın, buradaki ciddiyet sertlik değil mizaçla alakalı olan bir ciddiyet olmalı yani komik bir konuda da ciddi olabilirsiniz, sert olmakla arasındaki ince çizgiyi fark etmenizi umuyorum. Ne kadar yoğunlaşırsanız o kadar fazla çalışacaktır kafanız, bu tarz şeyleri de zamanla aşarsınız. Son olarak ciddi de olsanız büyütülmemesi gereken şeyleri gözünüzde fazla büyütmeyin.

Günlük hayatın stresi karşısında olumsuz duygulara kapılacağınızı anladığınız an Allah'ı hatırlayın. Huşu duygusu içinizi kaplar, dinginleştirir.

Sinirden ağlamak normal diye biliyorum.

Ağlamaya tam başlayacakken çocuğu dövün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…