Sınırsız bütçe ile TKL klavye önerisi

Klavye almamaya karar verdim veya en kötü ihtimalle Apex pro alacağım. Şuan için kırık klavyeyle devam edeceğim. Ne yazık ki... Belki razer veya steelseries yeni Türkçe ve TKL bir klavye getirir diye umut ediyorum. Yıl sonuna kadar gelmez ise bir apex pro alacağım.
Bu tür bilindik markalar artık insanı göz göre göre kazıklar şekilde fiyatlandırmalar yapıyor. Aynı fiyatta 2 katı daha fazla performansa ve özelliğe sahip diğer alt markalar varken çok üzücü fiyatlar sunuyorlar. O Onedenle Glorious ve benzeri diğer markaları tercih etmeniz emin olun ilerde de pişman etmeyecektir.

@can123321 Önceki sayfada attığım klavye ISO düzene yani büyük enterli düzene sahipmiş hocam, aklında bulunsun. Para kısmı sorun değilse bir şans ver derim.

1756816482428.png

@can123321 Önceki sayfada attığım klavye ISO düzene yani büyük enterli düzene sahipmiş hocam, aklında bulunsun. Para kısmı sorun değilse bir şans ver derim.

Eki Görüntüle 2567608

hocam switchleri ne bunun bana ucuz geldi klavye

ya sorun değil apex proda alırım yeter gına geldi keşke istediğim özelliklerde klavye olsada 20k versem hiç sorun değil para

ya sorun değil apex proda alırım yeter gına geldi keşke istediğim özelliklerde klavye olsada 20k versem hiç sorun değil para
Hocam Switch'ler idare eder. İlerde bütçenize göre dilediğiniz bir Switch takımıyla değiştirirsiniz en kötüsü.

Switchleri bundan hocam. Linear switch, yani türünü red switch gibi düşünebilirsin ama düz bir red switchden çok daha kaliteli.

KTT nin switchleri genel olarak kaliteli oluyor zaten ayrıca bu switchi de baya kaliteli, full POM malzemeden yapılmış. Yay kalitesi falan da iyi, difüzörü olduğu için ışık geçirgenliği de iyi.
Klavyenin 1-2 videosuna bakın sesini de beğenirsiniz bence.

Hocam şöyle bir klavye buldum hem ISO hem de print screen tuşu falanda yerinde tam tkl sadece ingilizce ona da artık alışmam lazım galiba ilerde türkçe klavye kalmayacak gibi duruyor:

Pulsar PCMK2 HE %80 TKL ANSI Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Beyaz Mekanik Gaming Klavye (PCMK2HE801W)

Manyetik switch olduğu için biraz tuzlu ama alınmaz değil. Ama daha uyguna manyetik ve rgb olmayan, türkçe tuşlu şu güzel klavyeyi buldum:

Klas bir markadır ve switch'leri de kalitelidir. Aynı zamanda hotswap. Genelde rgb aramayan, genelde çalışan arada oyun oynayanlar çokça tercih eder.

Pwnage zenblade 65 V2 var aklımda. Aynı şekilde Apex Pro gen 3 TKL de düşünüyorum o kalitede. Bu klavyeler hakkında bilgisi olan da yazabilirse sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı