Sınırsız Ev İnterneti Tavsiyesi

onur1976

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2015
Mesajlar
138
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben evde ders çalışmak için evime internet almak istiyorum. Fakat ev telefonum yok bana uygun paketleri paylaşabilir misiniz? Bir de evimde boş port yok diye söylediler bu nedir yaptırması zor bir şey mi? İnternet Turkcell olsun istiyorum ve kotasız olsun bütçem 80Max linkleri paylaşabilir misiniz?
 
Şuan evimde internet yok.kocaeli çayırovada oturmaktayım.Altyapım yokmuş.Sürekli video izlicem youtubeda filan kesintisiz bir internet istiyorum.
 
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Taahhüdüm 1 ay sonra dolacak. Dsmarttan çıkıp başka bir firma ile anlaşmak istiyorum. Alt yapı hızım 16mb. En uygun hangi firma ile anlaşabilirim?
 
Selam arkadaşlar. Taahhüdüm 1 ay sonra dolacak. Dsmarttan çıkıp başka bir firma ile anlaşmak istiyorum. Alt yapı hızım 16mb. En uygun hangi firma ile anlaşabilirim?
Ben şuan Türknet kullanıyorum ve çok memnunum. Eskiden türk telekomda 8-9 mbit hız alırken şuan 30-35 mbit hız alıyorum. hatta altyapım 75mbite kadar destekliyor. sende Türknetin sayfasından adresini girerek altyapının ne kadar desteklediğini öğren ve tercihini yap. Eğer Türknete Geçersen: CAJ16GG85FME bu davet koduyla abone olursan 1 ay bedava internet kazanırsın. İyi günler
 
Aynı sorunu yaşıyordum türktelekoma port açtırılması için başvurdum ve 3 haftada düzelttiler ardından türknet'e başvurdum şuan 50mbps kotasız, limitsiz hatta her yöne 1000dk ev telefonu var her şey dahil 75,99 ödüyorum eğer sorunun çözülürse sana da türknet öneririm. Süperonline hem pahalı hem her yerde altyapısı yok
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı