Sınırsız internet biter mi?

Bildiğim kadarıyla sınırsız internet harbiden sınırsız ama anlaşmanız doğrultusunda beli bir limite ulaştığında internet hızında düşüş oluyor diye biliyorum yani diyelim ki internet hızınız 35mb/s olsun sınıra geldiğinde hızınız örneğin 16mb/s olabiliyor tabi bu verdiğim değerler tamamıyla ben uydurdum anlaşmaya göre bu değerler değişebilir tatbikîde.
 
AKK kalkalı 2 yıl olduğu halde en dandik kota olan bir paket kullanmıyorsanız Internet bitmez.
Tabii ev internetinde toplam harcamada kota olmasa da size ulaşabilecek hızı her zaman sınırlandırıyorlar. Belki altyapı saniyede size 5 Gigabayt ulaşmasına müsait? Ama bunu Türk Telekom ayda 100 TL'nin üzerinde bir pakete geçseniz de 8 saniyede 100 Megabayt Internet indirme hızı ile sınırlandırıyor. Bu da sizin indireceğiniz oyunun, ya da başka bir dosyanın işleminin süresinin uzadıkça uzamasına neden oluyor. Boşuna zaman israfına sebep oluyorlar.
 
Bu gece birazdan modemle PC Ethernet kablosu bağlayacağım GTA 5 indirmek için. Geceden sabaha kadar sizce internet biter mi, öyle bir olay var mı? Sınırsız internet kullanılıyorum, Türk Telekom.

400 GB üstünde kullanınca genelde yavaşlatıyorlar. Bizzat yaşadım.
 
Arayın hocam her internet yavaşladığında. İnsanlık hali 2 dakika bekleyeyim bile demeyin. Ses çıkarmadıkça saçmalamaya başlıyorlar. Bedava vermiyorlar size interneti para ödüyorsunuz.

Hocam en az 50 kere aramışızdır. Bekletip bekletip yüzüme kapadılar hep. Bu yaz bitecek anlaşma. Bir daha da Türk Telekom bağlatmam evime.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı